Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Αποκλείστηκε ο Ντα Κόστα!

Ελλάδα 21:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Αποκλείστηκε ο Ντα Κόστα!

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Αποκλείστηκε ο Ντα Κόστα!

ΑΓΩΝΕΣ

Ανατροπή στα αποτελέσματα του πρώτου e-prix στο Μιζάνο με την ακύρωση του νικητή Φέλιξ ντα Κόστα. Η πρώτη θέση πηγαίνει στον Όλιβερ Ρόουλαντ.

Advertisement
Advertisement

Ο Ντα Κόστα είχε πετύχει μία σπουδαία νίκη προσπερνώντας τον Ρόουλαντ δύο γύρους πριν το τέλος. Ήταν μία κρίσιμη επικράτηση για τον Πορτογάλο καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για αντικατάστασή του από την Porsche πριν το τέλος της σεζόν.

Κατά συνέπεια ο Ντα Κόστα είχε κάθε λόγο να είναι πανευτυχής μετά το σημερινό του αποτέλεσμα. Δυστυχώς για εκείνον, όμως, η χαρά του δεν κράτησε πολύ. Στο τεχνικό έλεγχο που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα βρέθηκε παρατυπία στον μηχανισμό του γκαζιού της Porsche και ο οδηγός της Porsche αποκλείστηκε από τα αποτελέσματα του αγώνα!

Έτσι η πρώτη θέση πέρασε στον Όλιβερ Ρόουλαντ της Nissan, ο οποίος έχει και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα των οδηγών. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη καριέρας του Βρετανού στην Formula e.

Advertisement
Advertisement

Στην δεύτερη θέση προβιβάζεται ο Ντένις, ενώ ο νικητής του προηγούμενου e-prix στο Τόκιο, Μαξιμίλιαν Γκίνθερ παίρνει τους βαθμούς της τρίτης θέσης. Αύριο διεξάγεται το δεύτερο προγραμματισμένο e-prix ιταλικό σικρουί. Θα πάρει ο Ντα Κόστα την εκδίκησή του;