Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Φέτελ: Επιστρέφει στους αγώνες;

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φέτελ: Επιστρέφει στους αγώνες;

ΑΓΩΝΕΣ

Φέτελ: Επιστρέφει στους αγώνες;

ΑΓΩΝΕΣ

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 πρόκειται να δοκιμάσει την επόμενη εβδομάδα το Hypercar της Porsche, την 963, στην Ισπανία.

Advertisement
Advertisement

Ο Φέτελ έχει ήδη κάνει μερικούς γύρους με την 963 στο Βάισαχ, έδρα της Porsche, ενώ έχουν προηγηθεί και αρκετές ώρες στον προσομοιωτή. Οι δοκιμές θα διεξαχθούν με την συνεργασία των Porsche και Penske και θα διαρκέσουν συνολικά 36 ώρες.

«Ανυπομονώ για την δοκιμή μου με την Porsche 963» δήλωσε ο Γερμανός. «Ήδη έχω μία πρώτη αίσθηση για το αυτοκίνητο. Ανέκαθεν παρακολουθούσα και άλλες σειρές αγώνων. Τώρα έχω την ευκαιρία να οδηγήσω στην πραγματικότητα ένα αγωνιστικό διαφορετικού τύπου και ανυπομονώ για αυτό» συμπλήρωσε.

Η Porsche πολιορκεί εδώ και αρκετό καιρό τον Φέτελ για το πρωτάθλημα του WEC. Ωστόσο ο Γερμανός επιμένει ότι η εμπλοκή του με τους αγώνες αντοχής θα φτάσει μέχρι την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων δοκιμών εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

«Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Για την ώρα δεν υπάρχουν κάποια σχέδια για τη συνέχεια» υπογράμμισε ο Σεμπ. Σίγουρα, πάντως, θα ήταν αρκετοί οι φίλοι του μηχανοκίνητου σπορ που θα ήθελαν να δουν τον Σεμπ να επιστρέφει στους αγώνες. Έστω και σε μία κατηγορία διαφορετική από εκείνη στην οποίαν τον είχαμε συνηθίσει.