Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νέα σειρά με video από τη Ferrari

Ελλάδα 11:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα σειρά με video από τη Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Νέα σειρά με video από τη Ferrari

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν είναι ένα νέο μοντέλο για το δρόμο, δεν είναι κάποιο καινούριο θηρίο για τις πίστες. Είναι όμως made by Ferrari και έχει μεγάλο ενδιαφέρον!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τη νέα σειρά video με τα οποία η ιταλική εταιρεία θα προσπαθήσει να μας μυήσει στον κόσμο των εικονικών αγώνων, στους οποίους έχει -όπως άλλωστε και οι άλλοι κατασκευαστές- ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αφορμή για αυτό είναι το δικό της πρωτάθλημα (!), το Ferrari Hublot Esports Series το οποίο έρχεται για να συναρπάσει. Να εντοπίσει νέα ταλέντα και να χαρίσει στον νικητή μία θέση στην αγωνιστική της ομάδα, τη Ferrari Driver Academy Hublot Esports Team!

Κι έπειτα, ποιος ξέρει, δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που από τον ψηφιακό κόσμο, πέρασαν στον πραγματικό! Στο θεσμό μπορούν να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ευρωπαίος πολίτης άνω των 18 ετών και το πρωτάθλημα θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: AM Series και PRO Series. Οι καλύτεροι σε κάθε μία, θα λάβουν μέρος στον τελικό.

Advertisement
Advertisement

Ο θεσμός ξεκινά τον Σεπτέμβριο με τα προκριματικά, πεδίο μάχης θα είναι το ‘Assetto Corsa‘ το οποίο έχει εξελίξει η Kunos Simulazioni, ενώ οι αγώνες θα γίνονται με Ferrari 488 Challenge Evo!

Κι αν δεν αρκούν όλα αυτά για να σας πείσουν να δοκιμάσετε την τύχη σας, θα προσθέσουμε πως πρεσβευτής του Ferrari Hublot Esports Series θα είναι ο οδηγός της Scuderia στον μαγικό κόσμο της Formula 1, o Charles Leclerc!

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: https://ferrariesportsseries.gg

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πόσες χιλιάδες ευρώ κερδίζει η Ferrari σε κάθε αυτοκίνητο;

Κλεμμένη Ferrari έμεινε 26 χρόνια στο βυθό (+video)

Advertisement

Το Citroen 2CV με κινητήρα GSX-R «ταπεινώνει» ακόμη και Ferrari (video)