Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δεν πάει ακόμα στη Formula E ο Massa

Ελλάδα 4:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν πάει ακόμα στη Formula E ο Massa

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν πάει ακόμα στη Formula E ο Massa

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί η Formula E να φάνταζε ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Felipe Massa από την… πρώτη του ακόμα αποχώρηση από τον μαγικό κόσμο της Formula 1, στο τέλος του 2016, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν βιάζεται.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Θέλω πρώτα να πάρω κάποιες αποφάσεις. Δεν πιστεύω πως θα τρέξω φέτος στη Formula E γιατί η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και οι ομάδες έχουν τους οδηγούς τους. Θέλω να τρέξω σε ένα θεσμό όπου να μπορώ να βρίσκομαι στην κορυφή, να μάχομαι για νίκες και τον τίτλο. Θέλω λοιπόν χρόνο για να προετοιμαστώ, να βρω το σωστό αγωνιστικό όχημα, τη σωστή ομάδα και να ξεκινήσω καλά τη σεζόν. Έτσι μία μετακίνηση στη Formula E δεν μπορεί να έρθει άμεσα. Θα πάω σε κάποιους αγώνες, εξετάζοντας το τι μπορώ να κάνω για την επόμενη σεζόν», είπε ο Massa σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο planetf1.com.

Πάντως ο Βραζιλιάνος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τρέξει σε κάποιον αγώνα της σεζόν 2017/2018, αν προκύψει η δυνατότητα να το κάνει με μία ανταγωνιστική ομάδα. Προς το παρόν το πλάνο του περιλαμβάνει τη συμμετοχή στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν του Πρωταθλήματος Stock Car της Βραζιλίας.

Advertisement
Advertisement

Ο γεννημένος στο Σάο Πάολο, 36χρονος σήμερα οδηγός, ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Formula 1 έχοντας στο ενεργητικό του 272 Grand Prix, 11 νίκες, 41 βάθρα και 16 pole positions.