Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Alonso: Θα είναι δύσκολα στο Indy500

Ελλάδα 11:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Θα είναι δύσκολα στο Indy500

ΑΓΩΝΕΣ

Alonso: Θα είναι δύσκολα στο Indy500

ΑΓΩΝΕΣ

Ρεαλιστής σε ότι αφορά στις ελπίδες που έχει να κατακτήσει τη νίκη στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης παρουσιάστηκε ο Fernando Alonso.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός που πρόσφατα ανακοίνωσε την επιστροφή του στον μαγικό κόσμο της Formula 1 με τη Renault, θα έχει μία ακόμα, την τρίτη ευκαιρία να κατακτήσει το «Triple Crown». Αυτό αφορά στη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Μαν, στο Grand Prix Formula 1 του Μονακό και το Indy500 – με το τελευταίο να είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή του.

Ο 39χρονος εγκατέλειψε στην πρώτη προσπάθεια καθώς προδόθηκε από τον κινητήρα του, ενώ στη δεύτερη δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό grid του φημισμένου αγώνα. Φέτος, εκκινεί 26ος ανάμεσα σε 33 μονοθέσια.

«Ήρθα κυνηγώντας τη νίκη, πράγμα που αποτελεί μία τεράστια πρόκληση. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να είμαι ανταγωνιστικός εδώ, πράγμα που φάνηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές. Όμως αυτό δεν αλλάζει την προσέγγισή μου γύρω από τον αγώνα. Η θέση μου στο grid είναι λογική δεδομένου του ατυχήματος που είχα στις ελεύθερες δοκιμές και που μας ανάγκασε στην ανασκευή κάποιων μερών του μονοθεσίου. Έχω βουνό μπροστά μου, το γνωρίζω, όμως θα προσπαθήσω γιατί η τύχη μπορεί να μας χαμογελάσει», είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1.

Advertisement
Advertisement

O φετινός αγώνας των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή, 23 Αυγούστου.

alonso-indy500-practice-c1000x600

Διαβάστε επίσης:
Ποιο ρεκόρ κυνηγάει ο Fernando Alonso;

Advertisement

O Fernando Alonso δοκιμάζει το νέο Hilux (video)

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

Advertisement