Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

FORMULA 1

H πίστα της Βαρκελώνης φιλοξένησε τον έκτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, με το Ισπανικό Grand Prix να είναι ένας αγώνας που δεν διεκδίκησε Όσκαρ πλοκής και αγωνίας, αλλά «γέννησε» πολλά θέματα για ανάλυση!

Advertisement
Advertisement

Για πέμπτη σεζόν, το F1 Vlog του Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το νέο επεισόδιο επικεντρώνεται στα βάσανα του Sebastian Vettel και αποκαλύπτει όσα περνάει ο Γερμανός στην τελευταία του χρονιά στο Μαρανέλο. Παράλληλα, την «ιεροσυλία» του Valtteri Bottas ενώ ρίχνει φως στα νεύρα του Max Verstappen και τι πραγματικά δοκίμαζε η Red Bull Racing ενόσω του τα προκάλεσε.

Ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, σχολιάζει με… θρησκευτική ευλάβεια σε αυτό το επεισόδιο ενώ «συνοδηγός» είναι ο φωτογράφος της Formula 1, Βλαδίμηρος Ρις, που σχολιάζει το τέλος της σχέσης Vettel-Ferrari και τις εξωπραγματικές επιδόσεις του pit crew της Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:
Οι πιο επιτυχημένοι κινητήρες στην ιστορία της F1 (video)

Advertisement

Το F1 Vlog του GP 70ης Επετείου

O Hamilton πήγαινε με 230km/h με 3 ελαστικά!

Advertisement