Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece

ΑΓΩΝΕΣ

Αλλάζει το πρόγραμμα του IAME Series Greece

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά την μεταφορά του πρώτου αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στις 25/3/18, δηλαδή μόλις μια (1) εβδομάδα πριν από τον πρώτο αγώνα του νεοσύστατου ΙΑΜΕ Series Greece που ήταν προγραμματισμένος για την 1/4/18, αναβάλλεται η πρεμιέρα του νέου θεσμού.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος προετοιμασίας και παράλληλα καλούμαστε να σεβαστούμε τους οδηγούς, καθώς στην αρχή της χρονιάς υπήρχε συμφωνία μεταξύ ΟΜΑΕ, IAME & ROTAX, που προέβλεπε ως ελάχιστο χρόνο μεταξύ δυο αγώνων ασχέτως θεσμού, τις δύο εβδομάδες, αναφέρει χαρακτηριστικά η οργάνωση του IAME Series Greece.

Έγινε προσπάθεια να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές, ωστόσο αυτές δεν καρποφόρησαν.

Ως συνέπεια των παραπάνω, αποφασίστηκε η παρακάτω τροποποίηση του προγράμματος της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του IAME Series Greece:

Advertisement
Advertisement

– Ο πρώτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 12-13/5/18 στην πίστα καρτ των Μεγάρων (στη θέση του δεύτερου αγώνα του αρχικού προγράμματος)

– Ο δεύτερος αγώνας του ΙΑΜΕ θα λάβει χώρα στις 31/6-1/7/18 στην πίστα καρτ στα Βραχνέικα της Πάτρας (στη θέση του τρίτου αγώνα)

– Ο τρίτος αγώνας του ΙΑΜΕ θα γίνει στις 15-16/9/18 (αντί για την προγραμματισμένη ημερομηνία 8-9 /9/18 του τέταρτου αγώνα), σε πίστα που θα ανακοινωθεί 45 ημέρες νωρίτερα. Αλλαγή απαραίτητη για να εξασφαλιστεί το χρονικό διάστημα των 2 εβδομάδων που έχει συμφωνηθεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο αγώνες, καθώς το P.I.C.K. PATRAS ζήτησε για δικούς του λόγους εδώ και καιρό την μεταφορά του αγώνα του στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Advertisement

– Τέλος, θα καταβληθούν προσπάθειες να βρεθεί ημερομηνία και για τον τέταρτο αγώνα

iame-international-open-2017-x30-master-veteran-l640

Advertisement