Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όλα μούσκεμα στο Χόκενχαϊμ

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλα μούσκεμα στο Χόκενχαϊμ

ΑΓΩΝΕΣ

Όλα μούσκεμα στο Χόκενχαϊμ

ΑΓΩΝΕΣ

Τελικά ο καιρός στη Γερμανία αποδεικνύεται… Βρετανικός! Η βροχή επηρέασε και τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Χόκενχαϊμ, όπου τον καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Παστόρ Μαλντονάντο της Williams. Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα σταμάτησε χρονόμετρα στο 1.27.476 αλλά πολύ λίγη σημασία έχουν οι χρόνοι και η σειρά κατάταξης αφού ο χρόνος που πέρασαν τα μονοθέσια στη πίστα ήταν περιορισμένος – όπως άλλωστε και τα συμπεράσματα που μπορούσαν να βγάλουν οι τεχνικοί από τους γύρους υπό αυτές τις συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πρόωρα με τη κόκκινη σημαία από ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ που έχασε τον έλεγχο της Mercedes W03 καταλήγοντας στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά. Λίγο νωρίτερα, αντίστοιχη έξοδο είχε και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο της Scuderia Toro Rosso.

Πίσω από τον Μαλντονάντο στη κατάταξη βρέθηκαν οι Νίκο Ρόζμπεργκ (Mercedes), Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull), Σέρχιο Πέρεζ (Sauber), Ρομέν Γκροζάν (Lotus), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Ρικιάρντο (Toro Rosso), Τζένσον Μπάτον (McLaren) και Μαρκ Γουέμπερ (Red Bull).

Συνέχεια με την 3η και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών που διεξάγεται στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Advertisement
Advertisement