Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όλα μούσκεμα στο Μουτζέλο

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα μούσκεμα στο Μουτζέλο

ΑΓΩΝΕΣ

Όλα μούσκεμα στο Μουτζέλο

ΑΓΩΝΕΣ

Ο κακός καιρός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας δοκιμών εξέλιξης στην πίστα του Μουτζέλο. Η βροχή έκανε αρκετές φορές την εμφάνισή της το πρωί αλλά δεν σταμάταγε το απόγευμα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να διακοπεί η διαδικασία αφού δεν μπορούσε να απογειωθεί το ιατρικό ελικόπτερο. Τα παραπάνω έστειλαν στα σκουπίδια το πρόγραμμα των έντεκα ομάδων που συμμετέχουν στις δοκιμές, αφού ελέω του κακού καιρού, δεν μπορούσαν να αξιολογήσουν τις αναβαθμίσεις που είχαν φέρει.

Advertisement
Advertisement

Οι χρόνοι λίγη σημασία έχουν, απλά για την ιστορία αναφέρουμε πως στην κορυφή βρέθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, κάνοντας ένα γύρο με τη Ferrari του σε χρόνο 1.22.444, όντας πάνω από ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος από τους υπόλοιπους.

Ακολούθησε η Red Bull του Μαρκ Γουέμπερ και η Toro Rosso του Ζαν-Ερίκ Βερνιέ ενώ τους περισσότερους γύρους, 49, κάλυψε ο Νίκο Ρόζμπεργκ με τη Mercedes. Αύριο ο καιρός αναμένεται καλύτερος και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, έχοντας και περισσότερα σετ ελαστικών στη διάθεση τους. Υπενθυμίζουμε πως κάθε οδηγός μπορεί στις δοκιμές εξέλιξης (υπολογίζοντας και του χειμώνα), 100 σετ ελαστικών της Pirelli.