Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τα νεύρα του έχει ο Alguersuari

Ελλάδα 13:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νεύρα του έχει ο Alguersuari

ΑΓΩΝΕΣ

Τα νεύρα του έχει ο Alguersuari

ΑΓΩΝΕΣ

Λευκή πετσέτα σε ότι αφορά στη προσπάθεια να βρει θέση επίσημου οδηγού για το 2013 έριξε ο Χάιμε Αλγουερσουάρι. Ο Ισπανός μίλησε για τον χειμώνα που φεύγει άδοξα μιας και η αρχική συμφωνία του με μία ομάδα, δεν οδήγησε σε συμβόλαιο. «Δεν περίμενα πως μετά την ακατανόητη απόφαση της Red Bull να μη με υπολογίζει για τη Toro Rosso το 2012, έχοντας κάνει το 2011 τη καλύτερη αγωνιστική μου σεζόν, θα αναγκαζόμουν να προσπαθήσω τόσο πολύ εκτός πίστας και μάλιστα θα έμενα εκτός F1 και το 2013. Ξεκαθαρίζω πως στο μεγαλύτερο διάστημα του 2012, είχα σχεδόν εξασφαλισμένη θέση επίσημου οδηγού σε ομάδα που συνήθως βαθμολογείται. Έτσι μου είχαν πει και τους είχα πιστέψει. Απέρριψα μάλιστα προτάσεις που είχα να τρέξω σε άλλους θεσμούς. Μου δόθηκαν απαντήσεις για αυτή την εξέλιξη, τις οποίες κατανοώ αλλά δεν μπορώ να μοιραστώ. Η Formula 1 έχει εξελιχθεί σε πλειστηριασμό», δήλωσε απογοητευμένος ο 22χρονος.

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός θα διατηρήσει τη θέση του επίσημου δοκιμαστή της Pirelli, ελπίζοντας πλέον σε καλύτερη τύχη ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2014.

«Τελείωσε η καριέρα μου στη Formula 1 ενώ είμαι μόλις 22 ετών; Παρά τα όσα έχουν συμβεί, δεν το νομίζω. Θα συνεχίσω να είμαι ενεργός σε ότι αφορά στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ως δοκιμαστής της Pirelli θα καλύψω περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε τρίτο οδηγό κάποιας ομάδας. Ξέρω την ηλικία μου, τις επιδόσεις μου και πιστεύω πως αξίζω μία θέση σε ανταγωνιστικό μονοθέσιο στη Formula 1. Θα συνεχίσω να προσπαθώ», είπε ο Αλγουερσουάρι.
[nggallery id=1833]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)