Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πρόβα pole για Ρόζμπεργκ

Ελλάδα 22:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόβα pole για Ρόζμπεργκ

ΑΓΩΝΕΣ

Πρόβα pole για Ρόζμπεργκ

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ βρέθηκε ξανά στην κορυφή των χρόνων! Ο νικητής της Κίνας σημείωσε την καλύτερη επίδοση και στη τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Μπαχρέιν, δίνοντας δείγματα γραφής ενόψει της μάχης της pole position που ξεκινά στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας). Ο αέρας και κατά συνέπεια η άμμος που σηκωνόταν από την έρημο, επηρέασαν σημαντικά τις προσπάθειες ομάδες και οδηγών, όχι όμως και τις διαθέσεις του Ρόζμπεργκ. Ο οδηγός της Mercedes κινήθηκε πιο αργά απ’ ότι χθες το απόγευμα αλλά ο χρόνος του ήταν αρκετός για να βρεθεί ενάμιση δέκατο του δευτερολέπτου μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Η παρουσία της έτερης Red Bull, αυτής του Μαρκ Γουέμπερ, στην 3η θέση, μαρτυρά πως οι ταύροι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στους προηγούμενους αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο McLaren έκαναν σάντουιτς στην κατάταξη τον Μίκαελ Σουμάχερ, το ίδιο πιο πίσω οι Lotus των Κίμι Ράικονεν και Ρομέν Γκροζάν με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο της Scuderia Toro Rosso. Τη δεκάδα συμπλήρωσε η Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο.

Το γκραν πρι της Κίνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha, με την εκπομπή της Κυριακής να ξεκινά στις 2 το μεσημέρι.