Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Παραμένει στη Red Bull o Horner

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει στη Red Bull o Horner

ΑΓΩΝΕΣ

Παραμένει στη Red Bull o Horner

ΑΓΩΝΕΣ

Πιστός στη Red Bull Racing αποδείχθηκε ο επικεφαλής της, Κρίστιαν Χόρνερ. Παρά τη φημολογία ενδιαφέροντος από πλευράς Ferrari, ο Βρετανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την αυστριακή ομάδα. Αυτό φημολογείται πως θα τον κρατήσει στους ταύρους για αρκετά χρόνια, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιηθεί η ακριβής του διάρκεια. Συνήθης άλλωστε τακτική των πρωταθλητών, να μη δημοσιοποιούν τέτοιες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Με τον Χόρνερ στα ηνία, η Red Bull Racing έχει κατακτήσει τρεις παγκόσμιους τίτλους στους κατασκευαστές, άλλους τόσους στους οδηγούς διά χειρός Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς και 34 νίκες και 46 pole positions.

Πριν τη… βουτιά στα βαθιά το 2005, όταν και η Red Bull εξαγόρασε τη Jaguar και ξεκίνησε τη περιπέτειά της στη Formula 1, ο 39χρονος είχε κερδίσει τον τίτλο στην F3000 με την Arden, ομάδα που ο ίδιος ίδρυσε και που γνώρισε επιτυχίες και στο GP2. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως ξεκίνησε ως οδηγός, έχοντας μάλιστα φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Τη προσεχή Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, η Red Bull Racing θα παρουσιάσει στην έδρα της στο Μίλτον Κινς, το νέο της μονοθέσιο. Το NewsAuto θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τα αποκαλυπτήρια της νέας RB9.
[nggallery id=1669]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement