Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων

Ελλάδα 16:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων

ΑΓΩΝΕΣ

Οι παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων

ΑΓΩΝΕΣ

Σε τέσσερις εβδομάδες αρχίζουν οι δοκιμές εξέλιξης των μονοθεσίων του 2013 (5-8 Φεβρουαρίου στη Χερέθ) και ήδη πολλές ομάδες έχουν γνωστοποιήσει τις ημερομηνίες των αποκαλυπτηρίων των νέων τους όπλων. Με τα έως τώρα δεδομένα, το χορό θα τον ανοίξει η McLaren, με την επίσημη παρουσίαση της MP4-28 την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου. Την επόμενη ημέρα η Force India έχει καλέσει τους εκπροσώπους του Τύπου στην πίστα του Σίλβερστον για τα αποκαλυπτήρια της VJM06.

Advertisement
Advertisement

Στις 2 Φεβρουαρίου, είναι η σειρά της Sauber να ανοίξει τις πύλες των εγκαταστάσεων της στο Χίνβιλ της Ελβετίας, για να μας παρουσιάσει τη νέα C32.

Και πάμε στη φημολογία. Σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό Autosprint, την ίδια μέρα έχει αποφασίσει να κάνει και η Ferrari τη δική της παρουσίαση, στο Μαρανέλο. Ωστόσο εκπρόσωπος της Σκουντερία δεν επιβεβαίωσε το δημοσίευμα, αν και ούτε το διέψευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto.gr, οι Williams FW35 και Scuderia Toro Rosso STR8 θα μας «συστηθούν» μέσω λιτής και… οικονομικής τελετής στις 5/2. Λίγο πριν ξεκινήσει η δράση στη πρώτη ημέρα χειμερινών δοκιμών εξέλιξης δηλαδή.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, έχει γνωστοποιηθεί από πλευράς Red Bull πως δίνουν αγώνα δρόμου για να έχουν έτοιμο το μονοθέσιο τους για το πρώτο τεστ της σεζόν ενώ ακόμα δεν έχουμε νέα από πλευράς Lotus F1, Mercedes AMG F1, Caterham και Marussia.

Οι έως τώρα επίσημες ημερομηνίες παρουσιάσεων:
McLaren              31 Ιανουαρίου
Force India          1 Φεβρουαρίου
Sauber                  2 Φεβρουαρίου
[nggallery id=1439]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)