Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Μονοπώλιο Χάμιλτον στον Καναδά

Ελλάδα 12:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μονοπώλιο Χάμιλτον στον Καναδά

ΑΓΩΝΕΣ

Μονοπώλιο Χάμιλτον στον Καναδά

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Λιούις Χάμιλτον παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης και στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι του Καναδά. Ο Βρετανός πήρε τα ηνία από το 14ο λεπτό της διαδικασίας και στα μισά της πέτυχε το 1.15.259 που του χάρισε την οριστική πρωτιά. Πάντως ήταν μία συναρπαστική διαδικασία όπου μόλις επτά δέκατα του δευτερολέπτου χώριζαν τους πρώτους 13 οδηγούς! Στο μισό δέκατο ο δεύτερος Φερνάντο Αλόνσο με τη Ferrari, που είχε τη χαρά να δει και τον άλλο οδηγό της ψηλά. Ένας Φελίπε Μάσα από τα παλιά, σημείωσε την 3η καλύτερη επίδοση, μπροστά από τη Red Bull του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Advertisement
Advertisement

Οι Πολ ντι Ρέστα και Καμούι Κομπαγιάσι έδειξαν ξανά πως πρέπει να περιμένουμε πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο από τις Force India και Sauber αντίστοιχα. Ο Μίκαελ Σουμάχερ σημείωσε την έβδομη καλύτερη επίδοση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Γερμανό, Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India).

Ένατος χρόνος για τον Τζένσον Μπάτον, με τον οδηγό της McLaren να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα σήμερα. Μία διαρροή λαδιού ανάγκασε τους μηχανικούς του να αλλάξουν κιβώτιο στην MP4-27 και στην απογευματινή περίοδο ο Βρετανός πρόλαβε να οδηγήσει μόλις 18 λεπτά.

Όπως και στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών, υπήρξε μία κόκκινη σημαία. Υπαίτιος ήταν ο Μπρούνο Σένα που διέλυσε τη Williams πέφτοντας στον φημισμένο «Τοίχο των Πρωταθλητών».

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη βροχή που οι ομάδες περίμεναν, έκανε την εμφάνιση της με τη λήξη της διαδικασίας.