ΑΓΩΝΕΣ

Ισότητα υπόσχεται στους οδηγούς της η Red Bull

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ισότητα υπόσχεται στους οδηγούς της η Red Bull

ΑΓΩΝΕΣ

Ισότητα υπόσχεται στους οδηγούς της η Red Bull

ΑΓΩΝΕΣ

Ο ιδιοκτήτης της Αυστριακής ομάδας Ντήτριχ Μάτεζιτς διαβεβαίωσε τον 35χρονο Αυστραλό Μαρκ Γουέμπερ ότι θα έχει φέτος τις ίδιες ευκαιρίες με το Σεμπάστιαν Φέτελ να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Κάποιες δηλώσεις του Χέλμουτ Μάρκο, αγωνιστικού συμβούλου της Red Bull εναντίον του Γουέμπερ στην αρχή του χρόνου έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα για τον Αυστραλό πιλότο της Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

Όμως ο βαθύπλουτος Αυστριακός ιδιοκτήτης, Ντήτριχ Μάτεζιτς μιλώντας στην Ιταλική «Gazzetta dello Sport» έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζουν και οι δυο πιλότοι μας ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες να κατακτήσουν τον τίτλο. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό θα γίνει. Ο Μαρκ έχει δυνατή και χαρισματική προσωπικότητα ενώ ταυτόχρονα είναι σπουδαίος οδηγός αγώνων. Ο ανταγωνισμός ξεκινά πάντοτε από το εσωτερικό της ομάδας και τον έτερο πιλότο. Αυτό σημαίνει πως το περιβάλλον είναι ταυτόχρονα φιλικό αλλά και σκληρό έτσι πρέπει να είναι».

Ο ίδιος ο Γουέμπερ αντιδρώντας στα σχόλια του Χέλμουτ Μάρκο που τον κατηγόρησε ευθέως πως δεν αντέχει στην πίεση της διεκδίκησης του τίτλου είχε τονίσει: «Σ’ αυτό το επίπεδο όλοι έχουν τις δικές τους προτεραιότητες και επιλογές. Εγώ σίγουρα δεν ήμουν ποτέ, ανάμεσα σ’ αυτές του Χέλμουτ. Δεν πειράζει».
[nggallery id=1915]
Κείμενο: Τ. Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr