Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δυναμικό ξεκίνημα Μαλντονάντο στη Βαλένθια

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δυναμικό ξεκίνημα Μαλντονάντο στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

Δυναμικό ξεκίνημα Μαλντονάντο στη Βαλένθια

ΑΓΩΝΕΣ

Φαίνεται πως η Ισπανία του πάει του Παστόρ Μαλντονάντο. Στη Βαρκελώνη ο οδηγός από τη Βενεζουέλα πανηγύρισε τη πρώτη νίκη της καριέρας του στη φόρμουλα 1, στη Βαλένθια ξεκίνησε με τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών. Ο οδηγός της Williams σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1.40.890, αρκετά νωρίς στη διαδικασία, επίδοση που δεν βρήκε αντίπαλο μέχρι το πέρας των ενενήντα λεπτών. Ο μόνος που πλησίασε τον Μαλντονάντο, ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ που λίγο πριν το φινάλε έκανε χρόνο μόλις 0.083 δεύτερα πιο αργό.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσία του Μαρκ Γουέμπερ στην τρίτη θέση πιστοποίησε πως και φέτος οι Red Bull θα είναι δυνατές στο λιμάνι της Ισπανικής πόλης. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν να ηττηθούν σε επίσημη διαδικασία στη Βαλένθια από το 2009!

Τέταρτος καλύτερος χρόνος για τον Τζένσον Μπάτον που φαίνεται πως έχει βρει λύσεις στα προβλήματα του, την ώρα που ο τιμ μέιτ του στη McLaren, Λιούις Χάμιλτον, ήταν μόλις όγδοος.

Ανάμεσα τους είχαν τη Ferrari του τοπικού ήρωα Ferando Alonso, η Force India του Πολ Ντι Ρέστα και η Mercedes του Μίκαελ Σουμάχερ. Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαφορά του πρώτου από τον ένατο Νίκο Ρόζμπεργκ, ήταν μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου!

Advertisement
Advertisement