Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Διπλωματικές απαντήσεις

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλωματικές απαντήσεις

ΑΓΩΝΕΣ

Διπλωματικές απαντήσεις

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους οπαδούς του βρήκε ο Φερνάντο Αλόνσο. Μέσω λοιπόν μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Ισπανός δέχθηκε χιλιάδες ερωτήσεις στις οποίες απάντησε στη προσωπική ηλεκτρονική του διεύθυνση. Δύο σημεία είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού σε… εύλογες ερωτήσεις, ο οδηγός της Ferrari απάντησε με ιδιαίτερη διπλωματία. Η πρώτη είχε να κάνει με τον Φελίπε Μάσα που φέτος δέχεται ιδιαίτερη κριτική ενώ παράλληλα κυκλοφορούν φήμες πως του χρόνου θα αντικατασταθεί από τον Μαρκ Γουέμπερ, με τις ευλογίες του Αλόνσο.

Advertisement
Advertisement

«Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο κι αυτό το έχει δείξει σε όλη του την καριέρα. Είναι εύκολο να σε επαινούν όταν έχεις καλό μονοθέσιο και το ίδιο εύκολο να σου ασκούν κριτική όταν δεν έχεις καλό μονοθέσιο», είπε ο Αλόνσο.

Η άλλη ερώτηση είχε να κάνει με τη διοίκηση της ομάδα. Εκεί ο διευθυντής Στέφανο Ντομενικάλι έχει επίσης γίνει αποδέκτης κριτικής. Ρώτησαν λοιπόν τον Ισπανό οδηγό αν θα ήταν καλύτερα στα ηνία της ιταλικής ομάδας να βρεθεί ο Φλάβιο Μπριατόρε – που όλως τυχαίως ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε στη φόρμουλα 1! Και πάλι όμως, απάντησε διπλωματικά…

«Ο Στέφανο κάνει φανταστική δουλειά. Από κάθε πλευρά. Κανένας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος από εκείνον. Είμαστε καλοί φίλοι με τον Φλάβιο και μιλάμε συχνά. Είναι ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει», είπε ο Alonso, ουσιαστικά χωρίς να απαντά.

Advertisement
Advertisement