Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωση ή αδικία;

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δικαίωση ή αδικία;

ΑΓΩΝΕΣ

Δικαίωση ή αδικία;

ΑΓΩΝΕΣ

Διαφορετική άποψη για όσα έγιναν στο Μπαχρέιν έχουν οι Νίκο Ρόζμπεργκ και Φερνάντο Αλόνσο. Αιτία της κόντρας, ήταν οι προσπάθειες του Γερμανού να αμυνθεί στις επιθέσεις του οδηγού της Ferrari αλλά και του Λιούις Χάμιλτον νωρίτερα. Για πολλούς, ο νικητής της Κίνας το παράκανε σπρώχνοντας τους αντιπάλους του εκτός πίστας. Ωστόσο, ορθώς οι αγωνοδίκες έκριναν πως αυτό δεν συνέβη σε καμία από τις δύο περιπτώσεις, αποφασίζοντας να μην επιβάλουν κάποια ποινή στον Ρόζμπεργκ.

Advertisement
Advertisement

«Νιώθω δικαιωμένος από την κρίση τους. Ήταν πραγματικές αγωνιστικές μάχες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός της Mercedes.

Στον αντίποδα, ο Αλόνσο άσκησε έντονη κριτική τόσο στον αντίπαλο του, όσο και στην αθωωτική για τον Ρόζμπεργκ απόφαση των αγωνοδικών.

«Αν αντί αυτής της εξόδου διαφυγής υπήρχε τοίχος, ίσως να μην ήμουν εδώ να συζητώ το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στο ειδησεογραφικό πρακτορείο AP. Μάλιστα, έγραψε και ένα μήνυμα όλο νόημα στο twitter του, το οποίο ανέφερε: «Θα απολαύσουμε τους επόμενους αγώνες! Φαίνεται πως μπορείς να υπερασπιστείς τη θέση σου με όποιο τρόπο θέλεις και μπορείς να προσπερνάς κι εκτός πίστας».

Advertisement
Advertisement

Μένει να δούμε, αν στον επόμενο αγώνα, στην έδρα του Αλόνσο, θα έχουμε συνέχεια της «βεντέτας».