Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το Datsun GΟ και station wagon!

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το Datsun GΟ και station wagon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Video: Το Datsun GΟ και station wagon!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο μήνες μετά την παρουσίαση στην Ινδία του GO, του πρώτου μοντέλου στη νέα εποχή της Datsun, η θυγατρική της Nissan επέστρεψε στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά από την Ινδονησία, όπου αποκάλυψε το GO+. Πρόκειται για ένα μικρό station wagon, με διάταξη όμως 5+2 θέσεων! Οι εξωτερικές του διαστάσεις παραπέμπουν πάντως σε σουπερμίνι, καθώς το μήκος του δεν ξεπερνά τα 4 m. Tο μεταξόνιο ανέρχεται σε 2,45 m, όσο δηλαδή και στο GO.

Advertisement
Advertisement

Στη Τζακάρτα λοιπόν, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρείας παρουσίασε το GO+, ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για τις πολύτεκνες οικογένειες της Ινδονησίας. Μην ξεχνάμε ότι η χώρα της Ασίας είναι η 4η σε πληθυσμό στον κόσμο. Οι πωλήσεις του θα αρχίσουν το 2014, όπως άλλωστε και του 5θυρου GO. «Προσφέρουμε ένα μοντέρνο, πολύ οικονομικό σε κατανάλωση και προσιτό σε τιμή αυτοκίνητο», δήλωσε ο Κάρλος Γκον κατά την παρουσίαση.

Το GO+ θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Nissan νότια της Τζακάρτα και η τιμή του αντιστοιχεί σε περίπου 8.800 δολάρια. Φέρει τον 1.2 βενζίνης με ισχύ 80 PS και το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που γνωρίζουμε από το Micra, με τους μηχανικούς να έχουν δώσει έμφαση στον περιορισμό της κατανάλωσης. Στην τρίτη σειρά καθισμάτων υπάρχει ένας μικρός πάγκος με χώρους για δύο επιβάτες, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, οι ζώνες στις δύο πίσω θέσεις είναι δύο σημείων.

Πέρα από την Ινδία και την Ινδονησία, τα μοντέλα της Datsun θα κυκλοφορήσουν επίσης στη Ρωσία και τη Νότια Αφρική.[nggallery id=2993]

Advertisement
Advertisement