Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tivoli μεγάλωσε

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tivoli μεγάλωσε

ΝΕΑ

Το Tivoli μεγάλωσε

ΝΕΑ

Η SsangYong βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης, χάρη στην παρουσία του Tivoli, του πιο σχεδιαστικά όμορφου και ποιοτικού μοντέλου έχει αυτή τη στιγμή στη γκάμα της. Η κορεάτικη μάρκα πατά στην εμπορική του επιτυχία και παρουσιάζει στη Γενεύη το Tivoli XLV. Πρόκειται για μία έκδοση με αυξημένο μήκος αμαξώματος κατά σχεδόν 24 cm.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το μεταξόνιο παραμένει στα ίδια επίπεδα (2,6 m), οπότε οι κερδισμένοι χώροι αφορούν αποκλειστικά το πορτμπαγκάζ. Με όγκο 720 lt. είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία, ανάλογος ενός station wagon. Έτσι, το Tivoli XLV καθίσταται ιδανική επιλογή για τετραμελείς ή πενταμελείς οικογένειας που έχουν μεγάλες μεταφορικές ανάγκες (π.χ. καρότσια ή ποδήλατα).

Όπως και στο «κοντό» Tivoli, κινητήρες στο XLV είναι οι γνωστοί 1.6 βενζίνης και diesel (128 και 115 PS, αντίστοιχα), σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η απόσταση των 16,7 cm από το έδαφος αλλά και η παρουσία προαιρετικά 4×4 έκδοσης (με πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων) χαρίζει στο SUV της SsangYong ελευθερία κίνησης σε κάθε έδαφος. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 7 αερόσακους, hill start assist, Active Rollover Protection, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κ.α.

Advertisement
Advertisement

Το XLV θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο τον Μάιο, με τους ανθρώπους της SsangYong να εκτιμούν ότι οι συνολικές πωλήσεις της οικογένειας μοντέλων Tivoli για το 2016 θα ξεπεράσουν τις 100.000 αυτοκίνητα.