Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Nissan Micra ανανεώθηκε

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nissan Micra ανανεώθηκε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To Nissan Micra ανανεώθηκε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Nissan Micra φρεσκαρίστηκε προσφέροντας νέες εκδόσεις και μοντέρνες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Advertisement
Advertisement

Η 5η γενιά του Nissan Micra παρουσιάστηκε στα τέλη του 2016. Η ιαπωνική φίρμα δεν άφησε -όλο αυτόν τον καιρό- το μικρό της μοντέλο να «παλιώσει», μιας και συνεχώς το αναβάθμιζε είτε ήταν αυτό μηχανικά είτε τεχνολογικά.

Σήμερα, η Nissan αποκάλυψε το ανανεωμένο Micra, το οποίο δεν διαφέρει καθόλου από αυτό που ήδη κυκλοφορεί, ωστόσο εμπλουτίστηκε με νέες εκδόσεις N-Design και N-Sport. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ακόμα περισσότερες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το νέο N-Design φέρει εξωτερικά μαύρες γυαλιστερές ή χρωμιωμένες επιφάνειες στάνταρ, ενώ κάθεται πάνω σε δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες και γκρι επιφάνειες, καθώς και τύπου-δερμάτινες προσθήκες σε διάφορα σημεία της καμπίνας. Για ακόμα πιο ευχάριστη και δυναμική ατμόσφαιρα, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας με την πορτοκαλί επένδυση του ταμπλό.

Από την άλλη, η νέα έκδοση N-Sport πατάει επάνω σε 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ εξοπλίζεται και αυτό (όπως και στο N-Design) με μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες, τις οποίες συναντάμε στο εμπρός, στο πλαϊνό και στο πίσω τμήμα. Στο πακέτο περιλαμβάνονται και τα φώτα πορείας και ομίχλης τεχνολογίας LED, καθώς και alcantara στο εσωτερικό.

Advertisement

Οι υπόλοιπες εκδόσεις μένουν ως έχουν με την Techna να προσφέρεται με τα περισσότερα συστήματα τεχνολογίας, όπως είναι το Around View Monitor, το Blind Spot Warning, το ηχοσύστημα της Bose και άλλα. Κάτω από το καπό, όπως και πριν, διατίθεται ο 1.0 turbo κινητήρας των 100 ίππων, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πρώτα επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες για το νέο Nissan Qashqai

Δυναμική ανανέωση για το Nissan Navara

Advertisement

Διάκριση αξιοπιστίας για το Nissan Leaf