Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο Lewis Hamilton και η Vision EQS (video)

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Lewis Hamilton και η Vision EQS (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο Lewis Hamilton και η Vision EQS (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

O Lewis Hamilton είναι εκδηλωτικός πρεσβευτής της αλλαγής σε κάθε τομέα της ζωής, έχοντας ως όραμά του έναν πιο βιώσιμο κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, η διαρκής ανακάλυψη νέων τρόπων και σταθερών στη μετακίνηση αποτελεί τη βάση των δραστηριοτήτων της Mercedes-Benz. Δεδομένου πως ο Βρετανός αποτελεί οδηγό της γερμανικής ομάδας στον μαγικό κόσμο της Formula 1, το video που σας παραθέτουμε, δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μοιράζεται σκέψεις και απόψεις, σε ένα video με συμπρωταγωνίστρια τη Vision EQS!  Ο λόγος για το ηλεκτρικό πρωτότυπο της γερμανικής μάρκας, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, που μας κάνει αδημονούμε για όσα θα βλέπουμε προσεχώς στους δρόμους.

Mercedes-Benz-Vision_EQS_Concept-2019-hamilton-d1000x600

Advertisement
Advertisement

Ένα τετραθέσιο μηδενικών ρύπων που σε δύο χρόνια αναμένεται να μπει στην παραγωγή. Πατάει στη νέας αρχιτεκτονικής πλατφόρμα (EVA2), ενώ βασική πηγή ενέργειας αποτελεί η τοποθετημένη στο πάτωμα συστοιχία μπαταριών, με χωρητικότητα 100kWh, που έχει κατασκευαστεί από την θυγατρική εταιρεία της Daimler, Accumotive.

Η Mercedes-Benz ανακοινώνει αυτονομία 700 χιλιομέτρων βάσει WLTP, ενώ, μέσω ταχυφορτιστή 350 kW, χρειάζονται μόλις 20 λεπτά για να γίνει η φόρτιση από το 0 στο 80%. Οι δύο ηλεκτροκινητήρες, αμφότεροι τοποθετημένοι σε κάθε άξονα, έχουν συνδυαστική απόδοση 476 PS και ροπή 77,5 kgm.

Δείτε περισσότερα στο ενδιαφέρον video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Δοκιμάζεται η ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS

Advertisement

Η Mercedes EQS θα έχει κορυφαία αυτονομία

Η BMW ετοιμάζει τον ηλεκτρικό αντίπαλο της Mercedes EQS