Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο αντίπαλος της BMW X4 από την Mercedes

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο αντίπαλος της BMW X4 από την Mercedes

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο αντίπαλος της BMW X4 από την Mercedes

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η απόπειρα της Mercedes να γεμίσει τη γκάμα της με SUV συνεχίζεται στη μεσαία κατηγορία. Το πρωτότυπο GLC Coupe κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Σαγκάης, ενώ σε 1-2 χρόνια θα δούμε στους δρόμους το μοντέλο παραγωγής. Μία ημέρα μετά τη διαρροή των φωτογραφιών στο διαδίκτυο ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στην ουσία πρόκειται για μία μικρογραφία της GLE Coupe, η οποία είχε πρωτοπαρουσιαστεί τον περασμένο Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ. Η GLC Coupe είναι κατά 17 εκατ. πιο κοντή, το μήκος του αμαξώματός της φθάνει δηλαδή τα 4,73 m. (μήκος μεταξονίου στα 2,83 m). Κύρια χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης, οι τροχοί των 21 ιντσών, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, τα φώτα LED και η έντονα κεκλιμένη οροφή. Στο εσωτερικό έχει 4 θέσεις, όμως η έκδοση παραγωγής θα είναι ασφαλώς πενταθέσια.

Το πρωτότυπο SUV εφοδιάζεται με 3λιτρο V6 βενζινοκινητήρα, ο οποίος προσφέρει ισχύ 367 ίππων και ροπή 53 kgm. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου 9G-TRONIC και του συστήματος 4MATIC. Όταν ολοκληρωθεί η γκάμα των SUV της Mercedes-Benz θα περιλαμβάνει επτά μοντέλα, εύρος προϊόντων ικανόι να καλύψει διαφορετικές ανάγκες στις premium κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement