Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Newsauto Green: Οι πιο «πράσινες» τεχνολογίες αυτοκινήτου

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Newsauto Green: Οι πιο «πράσινες» τεχνολογίες αυτοκινήτου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Newsauto Green: Οι πιο «πράσινες» τεχνολογίες αυτοκινήτου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το newsauto παρουσιάζει ένα ειδικό αφιέρωμα για τις εταιρείες αυτοκινήτου και τα σημαντικότερα «πράσινα» μοντέλα της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου. Έχει θεσπιστεί από τον Ο.Η.Ε. ως η ημέρα κατά την οποία εταιρείες, κοινότητες, κυβερνήσεις και γνωστά πρόσωπα συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια για την επιτάχυνση των δράσεων που στοχεύουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην αυτοκίνηση η κουβέντα για το περιβάλλον είναι τα τελευταία χρόνια πιο επίκαιρη από ποτέ. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στο σύνολό τους επενδύουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε «πράσινες» τεχνολογίες όπως είναι η ηλεκτροκίνηση, έχοντας ως στόχο να επιτύχουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κίνηση με μηδενικούς ρύπους.

Την ηλεκτροκίνηση με διάφορες μορφές τη βλέπουμε σε λύσεις που ήδη συναντούμε στα αυτοκίνητά μας («ήπια» υβριδικά, 100% υβριδικά), αλλά και σε αυτές που καταφθάνουν πιο γρήγορα από ποτέ (plug-in υβριδικά και 100% ηλεκτρικά), ωθώντας την αυτοκίνηση προς ένα μέλλον χωρίς εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα και σε μια ατμόσφαιρα χωρίς επιβλαβείς ρύπους.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα, και με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το newsauto.gr σας παρουσιάζει εταιρείες και μοντέλα που ξεχωρίζουν σε αυτόν τον τομέα. Ηλεκτρικά ή υβριδικά, τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο «Newsauto Green» ξεχωρίζουν για τις «πράσινες» τεχνολογίες που προσφέρουν και μπορούν να υπερηφανεύονται ότι τιμούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σημερινή ημέρα.

Δείτε όλα τα μοντέλα που συμμετέχουν στο Newsauto Green