Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο «καυτό» Nissan Patrol Nismo (video)

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο «καυτό» Nissan Patrol Nismo (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο «καυτό» Nissan Patrol Nismo (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Nissan παρουσίασε το νέο Nissan Patrol Nismo, το οποίο έχει αποκτήσει ακόμα πιο εξαγριωμένο χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Μέσω ενός διαδικτυακού event που διεξήχθη στο περιθώριο της έκθεσης Expo 2020 στο Ντουμπάι, η Nissan παρουσίασε την «καυτή» έκδοση του Patrol με την κωδική ονομασία “Nismo”.

Η νέα έκδοση του ισχυρού ιαπωνικού SUV διατηρεί τον ατμοσφαιρικό 5,6 λτ. V8 που συναντάμε στον απερχόμενο πρόγονό του. Η ιπποδύναμη διατηρείται ανέπαφη στα 428 PS, αλλά η ροπή μειώθηκε κατά 5 Nm, από τα 565 στα 560.

Σχεδιαστικά το Nissan Patrol Nismo διατηρεί την ίδια φιλοσοφία με το «απλό» μοντέλο, εμπλουτίζοντάς την με κάποια σαφώς πιο «επιθετικά» στοιχεία. Ανάμεσα σε αυτά, διακρίνεται ένας σημαντικά πιο τροφαντός εμπρός προφυλακτήρας με μεγαλύτερες πλευρικές εισαγωγές αέρα. Σημειώνεται πως τόσο η γρίλια όσο και τα φωτιστικά σώματα έχουν μείνει απαράλλαχτα.

Advertisement
Advertisement

Εξαγριωμένο είναι και το πίσω μέρος με τον επιβλητικό διαχύτη, κοσμούμενο από LED φως φρένων (όπως τα μονοθέσια της F1), ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, σπορ εξάτμιση με διπλή απόληξη και μεγαλύτερη αεροτομή. Στο «πλευρά» το ενδιαφέρον κεντρίζουν οι 22άρες ζάντες με λογότυπα Nismo, ενώ περιμετρικά του μοντέλου συναντώνται κόκκινες ποδιές. Το νέο Nissan Patrol Nisma διατίθεται στα χρώματα White Pearl, Black Solid, Silver και Grey.

Advertisement

Περνώντας στην καμπίνα συναντάμε επενδύσεις από δέρμα και Alcantara, πλαισιωμένες από κάποια ανθρακονημάτινα στιλιστικά στοιχεία. Θετικές εντυπώσεις, επίσης, αφήνουν οι κόκκινες αποχρώσεις σε καθίσματα, τιμόνι, ταμπλό και εσωτερικό θυρών.

Το νέο Patrol Nismo ανοίγει την αυλαία των εορταστικών εκδηλώσεων που αφορούν τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του μοντέλου (1951). Το Patrol Nismo θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Μέσης Ανατολής, με το λανσάρισμά του να είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο.

Advertisement

Δείτε το νέο Nissan Patrol Nismo από το 5,22 λεπτό του βίντεο και μετά

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Νέο υβριδικό Nissan GT-R το 2022
Ένα Toyota GR Yaris που είναι ταχύτερο από Nissan GT-R (video)
Το Nissan GT-R (X) είναι η μορφή των πραγμάτων του 2050 (VIDEO)