Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με νέο 4λιτρο TFSI 507 ίππων τα Audi SQ7 και SQ8

Ελλάδα 3:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με νέο 4λιτρο TFSI 507 ίππων τα Audi SQ7 και SQ8

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με νέο 4λιτρο TFSI 507 ίππων τα Audi SQ7 και SQ8

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Audi παρουσιάζει τη νέα έκδοση με μοτέρ βενζίνης των SQ7 και SQ8, χαρίζοντας ακόμη περισσότερη ισχύ στις σπορ εκδόσεις των μεγάλων SUV της.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα Audi SQ7 και SQ8 4.0 TFSI έρχονται για να συμπληρώσουν τις ήδη διαθέσιμες εκδόσεις με τον 4λίτρο twinturbo diesel V8 των 435 ίππων των δύο μοντέλων.

Πλέον, η νέα έκδοση κινητήρα αποδίδει 507 ίππους ισχύος και 770 Nm ροπής, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες εκδόσεις στα δύο μοντέλα. Ειδικότερα, το 0-100 km/h απαιτεί μόνο 4.1 sec, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Το μοτέρ, είναι ένας V8 biturbo κινητήρας βενζίνης που ενσωματώνει σύστημα μερικής απενεργοποίησης των 4 κυλίνδρων, ώστε να μειώσει τις απαιτήσεις του σε καύσιμο.

Advertisement
Advertisement

Audi SQ7

Συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τετρακίνηση quattro. Παράλληλα, στάνταρ περιλαμβάνονται αερανάρτηση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ και τετραδιεύθυνση, η οποία σε χαμηλές ταχύτητες στρίβει τους πίσω τροχούς κατά 5 μοίρες σε αντίθετη φορά από τους μπροστινούς, ενώ σε ταχύτητες πάνω από 60 km/h τους στρίβει με την ίδια φορά για να προσφέρει έξτρα πρόσφυση.

Στάνταρ είναι επίσης στοιχεία όπως οι 20 ιντσών ζάντες για το SQ7 ή οι 21 ιντσών ζάντες για το SQ8 (προαιρετικά έως 22 ίντσες), ενώ υπάρχουν ενισχυμένα φρένα με δίσκους 400 χλστ., σύστημα οδηγικών set-up comfort, auto, dynamic, efficiency, allroad, offroad και individual, αλλά και σύστημα με ενεργές αντιστρεπτικές.

Advertisement

Τα νέα Audi SQ7 και SQ8 με τον 4λιτρο TFSI κινητήρα βενζίνης θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη το φθινόπωρο. Οι τιμές τους στη Γερμανία θα ξεκινούν από τα 93.287 ευρώ και 101.086 ευρώ αντίστοιχα.

Audi SQ7

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Από ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή αφαιρέθηκε το δίπλωμα;

Τι κρύβει η πινακίδα «COVID19» σε μια πολυτελή BMW εγκαταλελειμμένη στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας;

Advertisement

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)