Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)

ΝΕΑ

Range Rover: Render μοντέλο με Suicide Doors (+video)

ΝΕΑ

Η Land Rover Intern και ο σχεδιαστής Shijie Yu οραματίζεται νέο Range Rover με πόρτες Suicide.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar Land Rover δέχθηκε αρκετά πλήγματα και αγωνίζεται να ανακάμψει από το ξέσπασμα του κοροναϊού. Φήμες λένε, πως αν τα οικονομικά της δεν ανακάμψουν τότε ίσως να διακόψει την παραγωγή ορισμένων από τα υπάρχοντα μοντέλα της .

Ωστόσο, ακόμα και χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το μέλλον του Range Rover είναι ασφαλές και λαμπρό.

Advertisement
Advertisement

Το φουτουριστικό πολυτελές project που βλέπετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο είναι έργο του ταλαντούχου σχεδιαστή Shijie Yu, ο οποίος είναι σχεδιαστής οχημάτων και μεταφορών από το Λος Άντζελες. Μια γρήγορη ματιά στην καριέρα του μέχρι στιγμής αποκαλύπτει ότι ήταν ασκούμενος σε πολλές διαφορετικές αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της Jaguar Land Rover όπου «εργάστηκε για εξωτερικά και εσωτερικά σχέδια» από το κέντρο σχεδίασης της εταιρείας στη Σαγκάη. Αυτό εξηγεί εύκολα ένα από τα πιο πρόσφατα προσωπικά του έργα – ένα λεπτομερές μοντέλο 3D της επόμενης γενιάς Range Rover.

Ενώ το όχημα φαίνεται αρκετά μοντέρνο, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως Range Rover, κυρίως χάρη στο σχήμα που έχουν οι κολώνες «C» και «D», καθώς και το μέγεθος και το σχήμα των πίσω φώτων. Αυτά τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά σχεδιασμού του πολυτελούς SUV συνδυάζονται με τολμηρές λύσεις, όπως οι «Suicide Doors» και μπροστινή μάσκα κρυμμένη κάτω από ένα γυάλινο πλαίσιο.

Advertisement

Τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα μέσα στην καμπίνα, όπου η συνολική αίσθηση είναι αυτή της ευρυχωρίας και της άνεσης. Επιπλέον αναδεικνύει λύσεις όπως: Η αποθήκευση παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ένα αναδιπλούμενο χώρο αποθήκευσης κοστουμιών ενσωματωμένο στον κορμό, ένα μικρό αναδιπλούμενο κάθισμα για τους πίσω επιβάτες και πολλά άλλα. «Αυτό το έργο επικεντρώνεται περισσότερο στην εσωτερική διακόσμηση και στον συνδυασμό της μελλοντικής τεχνολογίας και της κλασικής πολυτέλειας.” εξηγεί ο Yu την ιδέα πίσω από τη διάταξη της καμπίνας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

H Manhart απογειώνει το Range Rover Velar