Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

LIVE στο Newsauto: Η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE στο Newsauto: Η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

LIVE στο Newsauto: Η πρεμιέρα της Jaguar I-Pace

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων του νέου μέλους της οικογένειας SUV της Jaguar, της I-Pace, έφτασε. Το ηλεκτρικό crossover πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του σε εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στο Γκρατς της Αυστρίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μία εβδομάδα νωρίτερα από την παρουσία της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της εμβληματικής μάρκας αποκαλύπτεται στις 20.00 ώρα Ελλάδας.

Όπως πάντα σε τόσο σημαντικά ραντεβού της αυτοκίνησης το Νο1 αυτοκινητικό site σας μεταφέρει έστω και διαδικτυακά εκεί, ώστε να δείτε όλα όσα θα συμβούν στην πρεμιέρα του νέου μέλους της οικογένειας SUV της Jaguar.

Advertisement
Advertisement

Ένα μοντέλο που θα προσφέρει την πρακτικότητα που περιμένει κανείς από ένα πενταθέσιο SUV, την απόδοση που περιμένει κανείς από μία Jaguar (η ισχύς της αναμένεται να είναι στα 400 PS και η ροπή στα 71.4 kgm), την απαιτούμενη αυτονομία που περιμένει κανείς από ένα σύγχρονο ηλεκτρικό όχημα (γίνεται λόγος για 500 km) αλλά και μία σειρά από επιπλέον σημεία αναφοράς.

Όπως τη φόρτιση της μπαταρίας 90 kWh στο 80% μέσα στον εντυπωσιακό χρόνων των 45 λεπτών αλλά και την ικανότητα να λειτουργεί άριστα σε κάθε συνθήκη – από τους 40 βαθμούς Κελσίου έως τους -40, μιας και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία δοκιμές σε ακραία τερέν όπως στο περιβάλλον της πίστας δοκιμών στο Arjeplog της Σουηδίας (δείτε το σχετικό video πατώντας εδώ).

Η ώρα της αποκάλυψης ήρθε, δείτε τη Jaguar I-Pace να μας συστήνεται με κάθε επισημότητα, στο video link που ακολουθεί…

Advertisement