Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Mercedes που θα τα βάλει με τη Χ6!

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes που θα τα βάλει με τη Χ6!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Mercedes που θα τα βάλει με τη Χ6!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μετόχους της Daimler κατά την ετήσια γενική συνέλευση. Στη γιγαντοοθόνη εμφανίστηκε η φωτογραφία ενός πρωτότυπου SUV της Mercedes με coupe σιλουέτα. Πρόκειται για το Concept Coupe SUV, το οποίο αναμένεται να φθάσει στη γραμμή παραγωγής το 2015. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ονομαστεί MLC και θα αποτελέσει άμεσο ανταγωνιστή της BMW X6. Θα βασίζεται στη νέα ML και θα κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η πρεμιέρα του πρωτότυπου μοντέλου θα γίνει σε λίγες ημέρες, στην έκθεση του Πεκίνου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Daimler, ο Πρόεδρος του ΔΣ του γερμανικού ομίλου, Dieter Zetsche, ανέφερε ότι η Mercedes θα παρουσιάσε μέχρι το 2020 άλλα 12 εντελώς νέα μοντέλα, τα οποία δεν αντικαθιστούν δηλαδή υπάρχοντα στη γκάμα της μάρκας. «Θέλουμε να κερδίσουμε νέους πελάτες, εισερχόμενοι σε νέες κατηγορίες αυτοκινήτων. Η στρατηγική μας αποδίδει και πιστεύουμε ότι το μεγάλο coupe SUV θα αποδειχτεί πετυχημένο εμπορικά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Έκανε παράλληλα γνωστό ότι τον Οκτώβριο θα λανσαριστεί η νέα γενιά των CLS και CLS Shooting Brake.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο coupe SUV της Mercedes θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement