Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

«Ανοίγει» το Ibiza Cupra

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(35) "«Ανοίγει» το Ibiza Cupra"
    

«Ανοίγει» το Ibiza Cupra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα εντυπωσιακό Concept Car ετοιμάζει η Seat για την έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων που διεξάγεται σε λίγες ημέρες στη λίμνη Worthersee στην Αυστρία.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το όνομά του είναι Ibiza Cupster που αποτελεί μία νέα οπτική γωνία γύρω από το Cupra. Είναι διθέσιο, πατάει σε 18άρες ζάντες και φυσικά, του λείπει κάτι: η οροφή! Οι μπάκετ θέσεις των επιβατών είναι τοποθετημένες 80mm χαμηλότερα απ’ ό,τι στο Cupra και «ντυμένες» με αλκαντάρα ενώ πίσω από τα κεφάλια βρίσκονται δύο μεγάλα roll-hoop.

Το εντυπωσιακό concept car με το οποίο η Seat γιορτάζει και τα 30 χρόνια του Ibiza, είναι δραματικό μόνο εμφανισιακά καθώς κάτω από το καπό δεν συναντάμε κάποιες βελτιώσεις. Το Ibiza Cupster εφοδιάζεται με τον γνωστό κινητήρα χωρητικότητας 1.4 lt και απόδοσης 180 PS του Cupra, συνδυαζόμενο με το επίσης γνωστό 7άρι κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις