Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αγοράζοντας Hyundai Kona

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αγοράζοντας Hyundai Kona

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αγοράζοντας Hyundai Kona

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Hyundai τάραξε τα νερά της δημοφιλούς και άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας των compact crossovers, με ένα μοντέλο που ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα. Το Kona!

Advertisement
Advertisement

Ένα μοντέλο με βραβευμένη σχεδίαση, που μαγνητίζει τα βλέμματα με ξεχωριστή ταυτότητα που καθορίζεται από τον συνδυασμό των διπλών προβολέων, την μπροστινή γρίλια που βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση και έντονων διακοσμητικών στα φτερά και τους προφυλακτήρες. Τα πλαϊνά προστατευτικά των τροχών επεκτείνονται έως πίσω και περιβάλλουν τα φλας και τα φώτα της όπισθεν, ενώ τοποθετημένα σε ξεχωριστά φωτιστικά σώματα τα πίσω φώτα ενισχύουν την αίσθηση του πλάτους. Την εικόνα ολοκληρώνουν οι λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, η ενσωμάτωση του πίσω σπόιλερ με την πίσω κολώνα θυμίζει πτερύγιο καρχαρία και φυσικά η διχρωμία!

Στο DNA του, το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona παραμένει ένα καθαρόαιμο SUV, σχεδιασμένο για να χωρέσει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες της πολυάσχολης ζωής σας. Το ευέλικτο κορεάτικο μοντέλο προσφέρει απρόσμενη ευρυχωρία για επιβάτες και αποσκευές.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, με τα εξελιγμένα βοηθητικά συστήματα οδήγησης και προειδοποίησης του Hyundai SmartSense, το Kona είναι κορυφαίο στην κατηγορία του σε τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας. Όμως προσφέρει και πρωτοποριακή τεχνολογία που διευκολύνει τη ζωή σας – όπως η προηγμένη διαφανής οθόνη προβολής “Head-Up Display”, η ασύρματη φόρτιση για το τηλέφωνό σας και μία μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα για εξαιρετική ορατότητα και εργονομία.



Και φυσικά, με νέους βενζινοκινητήρες με τεχνολογία (Turbo) T-GDI, που συνδυάζουν απόδοση και αξιοπιστία. Ας δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα τις επιλογές που έχετε αγοράζοντας νέο compact SUV της Hyundai.

Advertisement

Προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, με το Style να αποτελεί τη βασική έκδοση, το Premium να δίνει το κάτι παραπάνω και το Distinctive να τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας.

Advertisement

Ξεκινώντας λοιπόν από τη βάση, το Kona μπορεί να γίνει δικό σας με τιμές που ξεκινούν από τα 16.890 ευρώ. Αυτό στην έκδοση με τον 1000άρη κινητήρα απόδοσης 120 αλόγων, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο. Βέβαια μία ματιά στον βασικό εξοπλισμό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά αφού περιλαμβάνει τα συστήματα ασφαλείας Hyundai SmartSense, σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου (ISG), LED φωτιστικά σώματα, αυτόματη λειτουργία φώτων, ράγες οροφής, προφυλακτήρες, καθρέφτες και λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες με φλας LED, δερμάτινη επένδυση τιμονιού και επιλογές ταχυτήτων, cruise control, χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι και άλλα.

Στο δεύτερο επίπεδο, μπορείτε να επιλέξετε είτε την προαναφερθείσα μονάδα με μηχανικό κιβώτιο και τιμή απόκτησης στα 17.750 ευρώ, είτε να τον 1600άρη Turbo κινητήρα που αποδίδει 177 άλογα. Αυτός συνδυάζεται με 7άρι DCT κιβώτιο και η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να γίνει δική σας έναντι 21.390 ευρώ ή 25.690 αν επιλέξετε και τετρακίνης.

Advertisement

Οι ίδιες τρεις επιλογές κινητήρων/κιβωτίων προσφέρονται και στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού, το Distinctive, με τις τιμές απόκτησης να διαμορφώνονται στα 19.790, 22.490 και 27.090 ευρώ αντίστοιχα.

Περνώντας στους κινητήρες πετρελαίου, το μοτίβο είναι παρόμοιο. Ίδια επίπεδα εξοπλισμού και ίδια διαβάθμιση. Με βάση τον 1600άρη diesel των 115 αλόγων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο και εκκίνηση από τα 19.590 ευρώ στο επίπεδο Style.

Αν πάλι επιλέξετε την έκδοση των 136 ίππων με το 7-DCT, αφετηρία είναι τα 21.590 ευρώ ή τα 24.290 ευρώ αν επιλέξετε και τετρακίνηση. Στο επίπεδο εξοπλισμού Premium εφαλτήριο είναι τα 20.390 ευρώ ενώ στο Dinstictive τα 22.190.