Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

8 λόγοι για να διαλέξετε το Kia Rio

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

8 λόγοι για να διαλέξετε το Kia Rio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

8 λόγοι για να διαλέξετε το Kia Rio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα από τα «πρόσωπα» της νέας εποχής της Kia Motors είναι αναμφίβολα το Rio. Ένα σύγχρονο μοντέλο με ανανεωμένη και μοντέρνα εμφάνιση, πλούσιο σε τεχνολογία αλλά και ουσία. Οι λόγοι για να το κάνετε δικό σας… πολλοί. Επικεντρωνόμαστε σε οκτώ εξ αυτών!

Advertisement
Advertisement

Εξωτερικό που εντυπωσιάζει
Τολμηρό, κομψό και ισχυρό. Το ολοκαίνουργιο Kia Rio είναι πιο σπορ και πιο καινοτόμο από ποτέ. Αεροδυναμικές γραμμές και μυώδεις καμπύλες δίνουν μια στιβαρή όψη που ταιριάζει με τις επιδόσεις.

Τολμηρό, κομψό και ισχυρό
Το ολοκαίνουργιο Kia Rio είναι πιο σπορ και πιο καινοτόμο από ποτέ. Αεροδυναμικές γραμμές και μυώδεις καμπύλες δίνουν μια στιβαρή όψη που ταιριάζει με τις επιδόσεις του. Με τη χαρακτηριστική μάσκα-τίγρη της Kia, τις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 17″ και τα εκθαμβωτικά φωτιστικά τύπου LED DRL με ενσωματωμένους προβολείς διπλής λειτουργίας, να προσθέτουν εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

CAR004_RIO tdgi003-640

Advertisement
Advertisement

Μοντέρνο εσωτερικό
Είναι δύσκολο να νικηθεί το μοντέρνο εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Kia Rio. Από τα μαλακά στην αφή υλικά και τα εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα εμπρός, στο οδηγοκεντρικό ταμπλό και τις διάσπαρτες σπορ πινελιές. Τα χαρακτηριστικά ευκολίας αφθονούν όπως και προηγμένες τεχνολογίες. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι εδώ, για όλες τις διαδρομές σας.

CAR004_RIO tdgi006-640tall

Ευρύχωρο και πρακτικό
Ιδανικό για την πόλη, αρκετά ευρύχωρο για την καθημερινότητας. Το ολοκαίνουργιο Kia Rio επανακαθορίζει τον ορισμό της ευρυχωρίας στην κατηγορία του. Ειδικότερα, οι φίλοι και η οικογένειά σας θα εκτιμήσουν τον επιπλέον χώρο στο πίσω μέρος, για να τεντωθούν και να χαλαρώσουν. Τα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, προσφέρουν επίσης ένα νέο επίπεδο πρακτικότητας. Η αφθονία των εσωτερικών χώρων εκτείνεται και στο πορτμπαγκάζ, με τη χωρητικότητα των 325 λίτρων του να μην είναι τίποτα λιγότερο, από εντυπωσιακή.

Advertisement

Kia-Rio-2017-b640tall

Λεπτομέρειες που μετράνε
Γεμάτο με έξυπνα χαρακτηριστικά που κάνουν τις καθημερινές βόλτες, ακόμα καλύτερες, το ολοκαίνουργιο Kia Rio διαθέτει φώτα τύπου LED διπλής προβολής που φωτίζουν δυνατά το δρόμο μπροστά σας. Όταν τα πράγματα αρχίζουν να «γίνονται ομιχλώδη» το σύστημα αυτόματης αποθάμπωσης (auto defogger) εντοπίζει το από μόνο του το θάμπωμα του παρμπρίζ κι εκκινεί αυτόματα τους ανεμιστήρες για να το καθαρίσει γρήγορα. Κι αν από πάνω έρθει η βροχή, ο αισθητήρας εκκινεί γρήγορα τους υαλοκαθαριστήρες για να βλέπετε τα πάντα καθαρά.

Advertisement

kia-rio-2017-led640

Συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία
Απολαύστε infotainment και συνδεσιμότητα τελευταίας γενιάς, στο ολοκαίνουργιο Kia Rio. Η έγχρωμη οθόνη αφής 7” υποστηρίζει επίσης το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης και την κάμερα οπισθοπορείας. Παραμείνετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι με τις εφαρμογές Android Auto και Apple CarPlay – κρατώντας πάντα τα μάτια σας στο δρόμο.

Kia-Rio-2017-d640

Advertisement

Κινηθείτε γρήγορα!
Σε όποιο σημείο στην πόλη και αν είστε, το ολοκαίνουργιο Kia Rio θα σας μεταφέρει χωρίς να το καταλάβετε στο επόμενο! Βασιστείτε στις δυναμικές επιδόσεις και την ομαλή, αλλά ευέλικτη οδική συμπεριφορά που προσφέρει το βελτιωμένο πλαίσιο. Με μια ποικιλία από κινητήρες και συστήματα μετάδοσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οδήγηση στην πόλη θα είναι πάντα ευχάριστη.

CAR004_RIO tdgi007-640

Τεχνολογία και ασφάλεια
DRIVE WiSE: το τμήμα της Kia που είναι αφιερωμένο στην αυτόνομη οδήγηση και τις τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού. Αυτή η ολοκαίνουργια πλατφόρμα επιτρέψει στους Κορεάτες να εισάγουν έξυπνες καινοτομίες ασφαλείας σε όλη τη γκάμα τα επόμενα χρόνια, συμβάλλοντας στην εξάλειψη του άγχους αλλά και πολλών από τους εγγενείς κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την οδήγηση στις μέρες μας, αλλάζοντας τους τρόπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε με το Kia σας. Για εσάς, αυτό σημαίνει: βελτίωση της οδικής ασφάλειας και ξέγνοιαστη, απολαυστική οδήγηση.

CAR004_RIO tdgi002-640

Εμπιστοσύνη Kia
Η κορυφαία 7-ετής εγγύηση παρέχει ξεγνοιασιά, καθώς στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά, η Kia θα είναι εκεί. Εάν θέλετε να αποχωριστείτε το αυτοκίνητό σας, έχετε το πλεονέκτημα της πρόσθετης αξίας: η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη.