Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Super Beetle στη SEMA

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Super Beetle στη SEMA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Super Beetle στη SEMA

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Με την προσθήκη της μεγάλης πίσω αεροτομής και των τροχών 19 ιντσών, το Super Beetle των 500 PS είναι πλέον έτοιμο να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα. Η ιδέα της ιστοσελίδας VWvortex, της μεγαλύτερης για φίλους της Volkswagen, πήρε σάρκα και οστά με τη βοήθεια της εταιρείας βελτιώσεων APR και το εντυπωσιακό Beetle θα εκτίθεται για τις επόμενες ημέρες (30/10-2/11) στη SEMA του Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Ο 2λιτρος TSI υπέστη μία σειρά βελτιώσεων, ώστε να «εκτοξευτεί» η μέγιστη ισχύς του και από τα 200 PS να ξεπερνά τα 500 PS. Μεγαλύτερο turbo, αναβαθμισμένο σύστημα καυσίμου, υψηλής απόδοσης intercooler, εξελιγμένη μονάδα ηλεκτρονικού ελέγχου, νέα πολλαπλή εισαγωγής και μέρη υψηλής αντοχής, είναι μερικές από τις μετατροπές που έγιναν στον κινητήρα της Volkswagen.

Το Super Beetle έχει δανειστεί από το Golf R την τετρακίνηση 4MOTION και το σύστημα μετάδοσης. Η ανάρτηση φέρει ελατήρια της H&R, ενώ τα φρένα με τις εξαπίστονες δαγκάνες προέρχονται από το αγωνιστικό τμήμα της Volkswagen. Στο εσωτερικό, έχουν αφαιρεθεί τα εμπρός καθίσματα και έχουν τοποθετηθεί δερμάτινα της Recaro.[nggallery id=882]