Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημη αποκάλυψη για τo Style Coupe

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημη αποκάλυψη για τo Style Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημη αποκάλυψη για τo Style Coupe

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Όπως είχαμε αποκαλύψει από το NewsAuto.gr, το Concept Style Coupe – η μικρή… CLS δηλαδή – θα κάνει μία σύντομη εμφάνιση σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες στις 20 Απριλίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Πεκίνου, που ανοίγει για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου στις 23 του ίδιου μήνα. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Mercedes-Benz, Gorden Wagener, το Concept Style Coupe απέχει ελάχιστα από το μοντέλο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Στο αμάξωμα των 4,64 μέτρων θα βασιστεί το τετράθυρο coupe του κατασκευαστή premium αυτοκινήτων, με τις πληροφορίες για το όνομά του να διίστανται ανάμεσα στα CLA και CLC. Κίνηση στο πρωτότυπο δίνει το 4κύλινδρο σύνολο των 2lt., ισχύος 211 PS, το οποίο συνδυάζεται με την τετρακίνηση 4MATIC και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. Στο μοντέλο παραγωγής, η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να έχει στη βάση της τον 1.6 και στην κορυφή τον 2lt. με περισσότερα από 340 PS για την έκδοση AMG.

Το εντυπωσιακό σε σχεδίαση Style Coupe με την πανοραμική γυάλινη οροφή και τους μεγάλους τροχούς των 20 ιντσών, έχει ανάλογο εσωτερικό. Δέρμα, αλκαντάρα, βελούδο και τμήματα από ανθρακόνημα συνυπάρχουν υπέροχα και δημιουργούν ένα πολυτελές και σπορ αποτέλεσμα. Η κεντρική κονσόλα συνεχίζεται μέχρι πίσω, χωρίζοντας τα δύο ανεξάρτητα καθίσματα.

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε στους δρόμους την έκδοση παραγωγής, κάποια στιγμή μέσα στο 2013.[nggallery id=32]

Advertisement
Advertisement