Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πακέτο R-Line για το Beetle

Ελλάδα 19:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πακέτο R-Line για το Beetle

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πακέτο R-Line για το Beetle

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε τιμές που αρχίζουν από τα 1.290 ευρώ (στη Γερμανία) διατίθεται το πακέτο εξοπλισμού R-Line για το Beetle. Βασίζεται στην έκδοση Sport και συνδυάζεται με τρεις κινητήρες: δύο TSI (1.4 με 160 PS και 2.0 TSI με 200 PS) και έναν TDI (2.0 ισχύος 140 PS). Η αναβάθμιση αφορά είτε μόνο την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου, είτε και την καμπίνα των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση R-Line μπορεί να παραγγελθεί σε οποιοδήποτε από τα 12 διαθέσιμα χρώματα για το νέο Beetle. Οι διαφορές αφορούν τον εμπρός προφυλακτήρα με τις μαύρες εισαγωγές αέρα και χρωμιωμένο περίβλημα των φλας, πίσω διαχύτη, λεπτομέρειες στο κάτω μέρος της πόρτας και περίβλημα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του αμαξώματος, λογότυπο «R-Line» στη βάση της πρώτης κολώνας, 18άρες «Twister» ζάντες αλουμινίου, ενώ προαιρετικά μπορούν να παραγγελθούν οι ζάντες 19 ιντσών «Tornado» με ελαστικά 235/40.

Στο εσωτερικό, το πακέτο R-Line συνοδεύεται από sport καθίσματα με ειδική επένδυση, το σήμα «R-Line» στα εμπρός προσκέφαλα, δερμάτινο τιμόνι, επιλογέα ταχυτήτων και λεβιέ χειρόφρενου με γκρι ραφές και άλλες λεπτομέρειες. Προαιρετικά διατίθενται δερμάτινα καθίσματα, ενώ το σήμα «R-Line» εμφανίζεται επίσης στα μαρσπιέ και το τιμόνι. Το κόστος για το εξωτερικό πακέτο αρχίζει από τα 1.290 ευρώ και σε συνδυασμό με το εσωτερικό πακέτο από τα 1.675 ευρώ.[nggallery id=498]