Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαστημική SL65 AMG από τη Brabus

Ελλάδα 17:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαστημική SL65 AMG από τη Brabus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαστημική SL65 AMG από τη Brabus

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μερικές φορές είναι να απορείς με τη πρόθεση του ανθρώπου να ενισχύσει το ήδη ισχυρό. Για παράδειγμα το μοντέλο που βρίσκεται στη κορυφή της γκάμας της Mercedes-Benz SL65 σε ότι αφορά σε επιδόσεις. Η AMG το έχει εφοδιάσει με έναν V12 Bi-Turbo χωρητικότητας 6.0 λίτρων που βγάζει 621 διόλου ευκαταφρόνητα αλογάκια! Αριθμοί που προφανώς δεν λένε τίποτα στη Brabus που ενόψει Γενεύης, «βαφτίζει» το γερμανικό όπλο σε «800 Roadster», με τον αριθμό προφανώς να υποδηλώνει τη νέα τάξη μεγέθους σε ότι αφορά στην ιπποδύναμή του!

Advertisement
Advertisement

Μέσω του προγράμματος αναβάθμισης T65 RS, τα 800 άλογα συνδυάζονται με 144.7 kgm ροπής, με αποτέλεσμα τα 0-100 να έρχονται σε 3.7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 χιλιόμετρα την ώρα!

Επιδόσεις που ζαλίζουν και συνοδεύονται από αεροδυναμικό kit με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων και ενεργητική ανάρτηση. Η 800 Roadster φοράει ειδικά σχεδιασμένους τροχούς 20 ιντσών ενώ για κάθε πελάτη, η Brabus προσφέρει διαφορετικές επιλογές σε λεπτομέρειες του εσωτερικού.
[nggallery id=1952]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)