Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Beetle cabrio

Ελλάδα 22:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Beetle cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το νέο Beetle cabrio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στις 20 Σεπτεμβρίου σας είχαμε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Beetle Cabrio χωρίς καμουφλάζ και πλέον έφθασε η ώρα για τις επίσημες ανακοινώσεις. Η Volkswagen παρουσίασε διαδικτυακά το νέο της μοντέλο, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου στην έκθεση του Λος Άντζελες. Όσο για την Ευρώπη, το λανσάρισμά του έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη άνοιξη.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen επιμένει στην υφασμάτινη οροφή, η οποία ανοίγει στην τρίτη γενιά του ανοικτού Beetle εντελώς αυτόματα, εντός 10 sec και σε ταχύτητες έως 50 km/h. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φθάνει τα 225 lt με την οροφή κλειστή, ενώ τα δύο πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων. Ο εξοπλισμός ασφαλείας του νέου Beetle Cabrio περιλαμβάνει δύο προστατευτικές μπάρες, οι οποίες αναδύονται από το πίσω μέρος σε περίπτωση ανατροπής και σε συνδυασμό με τις πρώτες κολώνες προσφέρουν έναν ασφαλή χώρο για τους τέσσερις επιβάτες.

Με επτά εκδόσεις κινητήρων θα λανσάρει στην αγορά η Volkswagen το νέο ανοικτό Beetle. Βασική επιλογή είναι ο 1.2 TSI με τα 105 PS, ενώ θα υπάρχει και έκδοση BlueMotion για το συγκεκριμένο κινητήρα. Διαθέσιμοι θα είναι επίσης ο 1.4 TSI με ισχύ 160 PS και ο 2λιτρος με 200 PS. Όσον αφορά τους TDI, εκεί συναντάμε τον 1.6 με 105 PS (και ως BlueMotion) και τον 2.0 με 140 PS.

Οι πωλήσεις θα αρχίσουν πρώτα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η έναρξη των παραγγελιών στη Γερμανία έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο, με τιμές από 21.350 ευρώ.[nggallery id=674]

Advertisement
Advertisement