Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το μελλοντικό Fiat 500X

Ελλάδα 0:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το μελλοντικό Fiat 500X

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το μελλοντικό Fiat 500X

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto ταξίδεψε μέχρι το Τορίνο για να οδηγήσει το νέο Fiat 500 L στην επίσημη παρουσίαση του. Ωστόσο, οι Ιταλοί μας έκρυβαν και μία έκπληξη αφού έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, μας έδειξαν και το μελλοντικό 500X! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εντυπωσιακής παρουσίασης που είχαν στήσει για το L στο Πολιτιστικό Κέντρο «Officine Grandi Riparazioni» και συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε αυτής, προανήγγειλαν… μία ματιά στο γκαράζ της Fiat, μία ματιά στο μέλλον. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς προαναγγελία ή λεπτομέρειες για αυτό που μας έδειχναν.

Advertisement
Advertisement

Ήταν όμως το πεντάθυρο 500 Χ, το μικρό SUV που του χρόνου θα αντικαταστήσει το Sedici. Στη θεωρεία, αυτός θα είναι ο πέμπτος γόνος της οικογένειας 500 (μετά το νέο 500, το 500C, το 500 Abarth και το 500 L).

Όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία, σχεδιαστικά θα διατηρήσει κάποια στοιχεία του DNA του 500 αν και το πάτωμα, θα είναι ίδιο με εκείνο του L. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο σε εκδόσεις με τετρακίνηση, όσο και με κίνηση εμπρός.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, θα φοράει παρόμοιες μονάδες με το 500 L ενώ στη παραγωγή θα μπει το 2013. Περισσότερα, αναμένεται να μάθουμε κατά τη διάρκεια της  Έκθεσης Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο στο Παρίσι.

Advertisement
Advertisement