Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το ανανεωμένο Ibiza Cupra

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το ανανεωμένο Ibiza Cupra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το ανανεωμένο Ibiza Cupra

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η έναρξη της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου του Πεκίνου συμπίπτει χρονικά με τα εγκαίνια των πρώτων αντιπροσωπειών της Seat στην Κίνα. Για να το… γιορτάσει, η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen ετοιμάζει μία παγκόσμια πρεμιέρα. Πρόκειται για την εικονιζόμενη ανανεωμένη έκδοση του Ibiza Cupra. Αν και στο δελτίο Τύπου της, η Seat αναφέρει ότι θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο, το αυτοκίνητο που βλέπουμε είναι η έκδοση παραγωγής του… καυτού 3θυρου, τουλάχιστον για την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν μία ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης (23/4) και το NewsAuto.gr σας τις παρουσιάζει. Το Cupra υιοθετεί τις σχεδιαστικές αλλαγές του ανανεωμένου Ibiza, με ορισμένες επιπλέον σπορ πινελιές, όπως οι μεγαλύτερες σε διάμετρο ζάντες αλουμινίου, οι βαμμένοι μαύροι εξωτερικοί καθρέπτες και ο διαχύτης πίσω με τη μεγάλη απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του. Το σπορ τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος της στεφάνης και τις ραφές στο χρώμα του αμαξώματος, δίνει τον τόνο στο εσωτερικό.

Οι αλλαγές δεν θα αφορούν – λογικά – τα μηχανικά μέρη, με τον 1.4 TSI των 180 PS να συνδυάζεται με το 7τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο DSG. Οι πωλήσεις του στην ευρωπαϊκή ήπειρο αναμένεται να αρχίσουν λίγο πριν τη… δύση του 2012.[nggallery id=39]