Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το LF-LC Blue Concept

Ελλάδα 20:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το LF-LC Blue Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη για το LF-LC Blue Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θέμα χρόνου είναι να δούμε στη γραμμή παραγωγής το coupe επιδόσεων της Lexus με το επόμενης γενιάς υβριδικό σύστημα. Το εντυπωσιακό LF-LC Blue Concept κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου του Σίδνεϊ (19-28/10) και αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την εταιρεία, μετά το πρώτο LF-LC που είχε παρουσιάσει στις αρχές του έτους στο Ντιτρόιτ. Στη Lexus εξετάζουν πλέον τις δυνατότητες να φθάσει το συγκεκριμένο πρωτότυπο στη γραμμή παραγωγής μέσα στα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το βαμμένο σε μπλε οπάλ αμάξωμα, κρύβεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που έχει στην κατοχή της η Lexus. Αναθρακόνημα και αλουμίνιο συνδυάζονται ώστε να συμβάλλουν στο σημαντικό περιορισμό του βάρους, στοιχείο απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο supercar. Δημιουργείται – σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας – η ιδανική πλατφόρμα για να υποδεχτεί την επόμενη γενιά του Lexus Hybrid Drive.

Η Lexus δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για το νέο υβριδικό σύστημα, πέραν του ότι η συνδυαστική ισχύ του βενζινοκινητήρα και του ηλεκτρικού μοτέρ φθάνει τα 506 PS. Οι νέες μπαταρίες είναι μικρότερες σε μέγεθος, προσφέρουν όμως μεγαλύτερη ενέργεια από αυτές που χρησιμοποιούνται στα τωρινά υβριδικά μοντέλα της Lexus.[nggallery id=781]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!