Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έκδοση Exclusive για το νέο Beetle

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έκδοση Exclusive για το νέο Beetle

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έκδοση Exclusive για το νέο Beetle

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πριν κάνει εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό, το νέο Beetle Cabriolet αποκτά μία ξεχωριστή έκδοση εξοπλισμού, την Exclusive. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο και στο κλειστό Beetle, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Η έκδοση Exclusive είναι δημιουργία της Volkswagen R και βασίζεται στα επίπεδα εξοπλισμού Design και Sport. Οι τιμές αρχίζουν από τα 22.650 ευρώ για το κλειστό Beetle με τον 1.2 TSI των 105 PS και από τα 26.775 ευρώ για το Cabriolet με τον ίδιο κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίζονται στις 18άρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, βαμμένες σε μαύρο και ασημί χρώμα, ενώ προαιρετικά διατίθενται και τροχοί 19 ιντσών. Μόλις ανοίξουν οι πόρτες εμφανίζονται τα μαρσπιέ με το λογότυπο «Exclusive». Τα δερμάτινα καθίσματα με τις ραφές σε όψη διαμαντιών είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: μπεζ, καφέ και μαύρο.

Στο στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης περιλαμβάνεται το σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, δερμάτινο τιμόνι τριών ακτίνων, επιλογέας ταχυτήτων και λεβιές χειροφρένου, εμπρός sport καθίσματα, μαύρο ταμπλό.[nggallery id=1017]