Live Κίνηση
Περισσότερα
PEUGEOT 308 2022

Στην καρδιά του νέου Peugeot 308

Ελλάδα 23:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην καρδιά του νέου Peugeot 308

PEUGEOT 308 2022

Στην καρδιά του νέου Peugeot 308

PEUGEOT 308 2022

Ο πόθος του Carlos Tavares για premium αυτοκίνητα με τεχνολογικές καινοτομίες και κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές είναι γνωστός. Το νέο Peugeot 308 αποτελεί την απόδειξη.

Advertisement
Advertisement

Το στοιχείο που δίνει στο νέο Peugeot 308 τον τίτλο του κυρίαρχου της κατηγορίας είναι εκτός των άλλων και το προηγμένο πλούσιο μηχανολογικό του υπόβαθρο.

Η γαλλική εταιρία κατάφερε να δημιουργήσει μία γκάμα εκδόσεων, με μία σειρά δυναμικών και οικονομικών κινητήρων, σε διάφορες σύγχρονες τεχνολογίες και με κάθε είδους καύσιμο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των αγοραστών της σύγχρονης ευρωπαϊκής αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Eκτός από τα εξελιγμένα plug-in υβριδικά σύνολα, το νέο Peugeot 308 προσφέρει και πολλές ακόμα δυνατότητες επιλογών στον αγοραστή, μέσα από σύγχρονους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel είναι τελευταίας γενιάς, προδιαγραφών Εuro 6.3, διαθέτουν όλοι σύστημα Start/Stop, και έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργία που προσφέρουν πολύ δυναμικές επιδόσεις σε συνδυασμό με οικονομική λειτουργία και χαμηλές εκπομπές CO2.

Oι κινητήρες με τους οποίους διατίθεται στη βάση το νέο Peugeot 308 είναι οι βενζίνης, 3κύλινδροι 1,2 λίτρων PureTech 110 S&S και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, PureTech 130 S&S και μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων καθώς και PureTech 130 S&S και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ΕΑΤ8.

Advertisement

Υπάρχει βέβαια παραδοσιακά και ο diesel, ο 4κύλινδρος BlueHdi 130 S&S των 1.500 κυβικών που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EATS, απαιτεί ελάχιστο καύσιμο και εξασφαλίζει μια ευπρόσδεκτα μεγάλη αυτονομία.

Σε ότι αφορά τώρα τις plug-in υβριδικές εκδόσεις, η Peugeot δεν ξέχασε τους πιστούς πελάτες της, αφού προσφέρει μία σειρά από υπηρεσίες προκειμένου να κάνει τη ζωή τους ακόμη ευκολότερη. Έτσι λοιπόν, υπάρχει μία ευρεία γκάμα εξοπλισμού (Wall Box, Smart Wall Box κ.ά) σε συνδυασμό με μελέτη της υπάρχουσας εγκατάστασης, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ευχερέστερη φόρτιση της μπαταρίας.

Advertisement

Η μπαταρία έχει εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων για το 70% της χωρητικότητας φόρτισης. Παράλληλα η Peugeot προσφέρει την εφαρμογή ΜyPeugeot μέσω της οποίας ο οδηγός μπορεί από το smartphone του να προγραμματίζει την φόρτιση του νέου υβριδικού 308, να παρακολουθεί την πορεία της φόρτισης ή ακόμα και να ενεργοποιεί από απόσταση το κλιματιστικό ώστε να βρει το αυτοκίνητό του στην επιθυμητή θερμοκρασία.

Εν τέλει, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος την έκδοση που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες, στα δικά του γούστα, στο δικό του πορτοφόλι. Το 308 έχει απαντήσεις για όλους, η τελική επιλογή είναι δική σας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot 308: Η ώρα του εστεμμένου
Η premium πτυχή του Peugeot 308
Peugeot 308: Mεγάλες διακρίσεις για το Ελληνικό Car of The Year 2022