Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το Jeep Gladiator προκαλεί

Ελλάδα 5:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Jeep Gladiator προκαλεί

ΑΓΟΡΑ

Το Jeep Gladiator προκαλεί

ΑΓΟΡΑ

Η Jeep προσφέρει το επιβλητικό ελαφρύ ανοιχτό φορτηγό της, το Gladiator, με το έντονο κίτρινο χρώμα High Velocity Yellow, κάνοντας πλέον αδύνατο για κάποιον να μην το προσέξει.

Advertisement
Advertisement

Το Jeep Gladiator βρήκε -ακόμα- έναν τρόπο για να τραβά τα βλέμματα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση, η δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, ο ισχυρός turbo diesel V6 3.0 κινητήρας και οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες είναι τα στοιχεία με τα οποία το Jeep Gladiator ανέτρεψε τα δεδομένα στην κατηγορία των pick-up.

Για όσους πιστεύουν ότι το pick-up θα μπορούσε να τραβήξει ακόμα περισσότερο τα βλέμματα,  η Jeep για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων προσφέρει το Gladiator με την έντονη κίτρινη βαφή, High Velocity Yellow. Αποτελώντας μια επιλογή για όσους ασφαλώς δεν ανησυχούν αν θα τους δουν, το High Velocity Yellow συνεχίζει μια παράδοση της Jeep στην προσφορά πολύ ξεχωριστών χρωματικών επιλογών για τα Wrangler και Gladiator.

Advertisement
Advertisement

«Από την παρουσίαση του Jeep Gladiator η εξατομίκευση αποτέλεσε βασικό χαρακτηριστικό του μοντέλου», σημείωσε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της Jeep για τη Β. Αμερική και πρόσθεσε: «Η απαίτηση των πελατών μας για ξεχωριστά χαρακτηριστικά οδήγησε και στην επιλογή της διάθεσης του High Velocity Yellow στο Gladiator, χρώμα το οποίο ενισχύει περαιτέρω το μοναδικό χαρακτήρα του μοντέλου μας».

Το Jeep Gladiator είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη με τον turbo diesel V6 κινητήρα των 3 λίτρων με απόδοση 264 ίππων και 600 Nm ροπής.  Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν την πιστοποίηση (off-road) Trail Rated, ενώ προσφέρουν την επιλογή αφαίρεσης (πόρτες – οροφή) και αναδίπλωσης (παρμπρίζ) τμημάτων του αμαξώματος για μέγιστη επαφή με τη φύση.

Advertisement

Στην Ελλάδα το pick-up ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000χλμ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υαλοκαθαριστήρες της Jeep καθαρίζουν με ένα πέρασμα (+video)
Jeep: Πως δουλεύει το υβριδικό σύστημα e-Hybrid; (+video)
Πρωτοποριακά προπληρωμένα πλάνα συντήρησης για το Jeep σας