Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η πισωκίνητη Alfa Romeo Stelvio (+τιμή)

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα η πισωκίνητη Alfa Romeo Stelvio (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα η πισωκίνητη Alfa Romeo Stelvio (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Το σπορ SUV της Alfa Romeo, η Stelvio, ανανεώθηκε και μπορείτε να την αποκτήσετε με χαμηλότερο κόστος αγοράς και χρήσης χάρη στους κινητήρες Euro 6D-Final. Επιπλέον μία έκδοση με την κίνηση στους πίσω τροχούς προστέθηκε στην γκάμα.

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo Stelvio 2.2 160 ίππων RWD αποτελεί το εισαγωγικό στάδιο στην οικογένεια των SUV της Alfa.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα πιστό στη θρυλική κληρονομιά της μάρκας, η οποία χαρακτηρίζεται από το στιλ, το σπορ χαρακτήρα και την οδηγική απόλαυση. Χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με την Giulia,  προσφέροντας παράλληλα με την πρακτικότητα και τον επιβλητικό χαρακτήρα, μια πρωτόγνωρη οδηγική αίσθηση.

Advertisement
Advertisement

Βάζοντας στο επίκεντρο τον οδηγό, η Alfa Romeo Stelvio, εφοδιάζεται στο σύνολο της γκάμας της με μια σειρά μηχανικών μερών που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση όπως: Η ανάρτηση Alfa LINK, το πρωτοποριακό σύστημα πέδησης IBS (brake-by-wire) και το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων που βρίσκονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε Stelvio. Παράλληλα η εφαρμογή μιας πλήρους σειράς προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS) προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες σε κάθε συνθήκη. Αντίστοιχα το σύστημα πολυμέσων που μπορεί να ελέγχει ο οδηγός μέσω της οθόνης αφής των 8,8 ιντσών και το περιστροφικό χειριστήριο στην κονσόλα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Τέλος ο πλούσιος εξοπλισμός συνοδεύεται από την αναβαθμισμένη εργονομία της καμπίνας, η οποία προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ασύρματη φόρτιση κινητού, αλλά και θύρες USB, συμβατικές και type-C.

Η εναρμόνιση των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final σε όλη την γκάμα της Alfa Romeo Stelvio, προσφέρει την ίδια υψηλή απόδοση, με σημαντικά χαμηλότερες τιμές αγοράς, αλλά και χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Το σύνολο ολοκληρώνει η 4ετης εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.00χλμ., που συνοδεύεται με αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

Η τιμή της είναι:

 

Alfa Romeo Stelvio Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Ισχύς hp /σ.α.λ Ροπή Nm /  σ.α.λ Επιτάχυνση
0-100 km/h (s)
Τελική ταχύτητα
km/h
Εκπομπές CO2 – WLTP (g/km) Τέλη κυκλοφορίας
2.2 160hp AT Diesel  RWD 43.100 € 160 / 3750 450 / 1750 8,8 198 146 102,20 €
Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Alfa Romeo Stelvio με μείωση τιμής πάνω από 10.000 ευρώ (+τιμές)

Πρώτη δοκιμή: Νέα Alfa Romeo Stelvio 2.2D 210 PS Veloce

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio: 3 νέα ρεκόρ σε βρετανικές πίστες (Videos)