Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Seat Ibiza 1.0 TSI DSG 115 HP με νέα τιμή

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat Ibiza 1.0 TSI DSG 115 HP με νέα τιμή

ΑΓΟΡΑ

Seat Ibiza 1.0 TSI DSG 115 HP με νέα τιμή

ΑΓΟΡΑ

Η ευκολία του αυτόματου κιβωτίου σε συνδυασμό με τον sportive χαρακτήρα φέρνουν το SEAT Ibiza κοντά, σε ένα μεγαλύτερο κοινό.

Advertisement
Advertisement

Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7 σχέσεων, 115 ίπποι από 1000 κ.εκ. σε νέα τιμή.

Η πόλη μπορεί να γίνει η παιδική χαρά σας. Εξερευνήστε την με στιλ και ευκολία οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που είναι λειτουργικό, ταχύτερο (σε κάποιες περιπτώσεις) και με λιγότερο καύσιμο.

Αιχμηρές γραμμές

Advertisement
Advertisement

Επιλέγοντας το Ibiza είναι η ώρα να δοκιμάσετε κάτι νέο. Με τις τολμηρές εξωτερικές καμπύλες, τις ακμές στο σχήμα είναι άμεσα κατανοητό πως οδηγείτε ένα διαφορετικό όχημα.

Εσωτερικός σχεδιασμός

Advertisement

Διασκεδαστικό και μοδάτο, μέσα και έξω. Εξατομικευμένα χρώματα. Εσωτερικός φωτισμός. Ο κόκκινος και λευκός ατμοσφαιρικός φωτισμός σας βοηθάει να βρείτε την τέλεια ισορροπία. Θέλετε μία αλλαγή; Πειραματιστείτε. Βρείτε τα υφάσματα και τα φινιρίσματα που… σας κάνουν. Το Ibiza, βασίζεται στην πλατφόρμα MQB A0 του ομίλου Volkswagen έχει αποκτήσει πολύ καλά δομικά και χωροταξικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά ευρύχωρο.

Advertisement

Η εντύπωση που αποκομίζει είναι καλή ενώ το επίπεδο της ποιότητας της κατασκευής του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Τέλος ο συνολικός όγκος του χώρου αποσκευών ξεκινά από τα 355  λίτρα και φτάνει έως και τα 1.165.

Στο δρόμο

Ο εκπρόσωπος της SEAT στα supermini έχει την φιλοσοφία της sportive οδικής συμπεριφοράς. Ο κινητήρας (1.0 TSI) των 115 ίππων από μόλις 1.000 κ.εκ. διαθέτει 3 κυλίνδρους. Το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων «αλλάζει» αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς τις ταχύτητες σε απόλυτη συνεργασία με το μοτέρ. Αν πάλι θέλετε να κινηθείτε γρήγορα μπορείτε να κάνετε εσείς την επιλογή με τον μοχλό ή τα paddles.

Advertisement

Η SEAT σας… ζητά 13.940 ευρώ για το 1000άρι Ibiza με το κιβώτιο DSG, που σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα μικρομεσαία μοντέλα της αγοράς.

Διαβάστε επίσης:

Test: Το SEAT Ibiza που καίει 4€/100 km

Ψηφιακός πίνακας οργάνων για Seat Ibiza και Arona

Δοκιμή: SEAT Ibiza 1.6 TDI 95hp