Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Σε τιμή ευκαιρίας το diesel Fiat Tipo σε έκδοση στέσιον

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε τιμή ευκαιρίας το diesel Fiat Tipo σε έκδοση στέσιον

ΑΓΟΡΑ

Σε τιμή ευκαιρίας το diesel Fiat Tipo σε έκδοση στέσιον

ΑΓΟΡΑ

Με όπλα του την ευρυχωρία και την πρακτικότητα, το μοντέλο διατίθεται στη χώρα μας με σημαντικό οικονομικό όφελος.

Advertisement
Advertisement

Σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή προσφέρει η Fiat το Tipo σε έκδοση station wagon και με κινητήρα ντίζελ, για περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Με όπλα του την πρακτικότητα και τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo Station Wagon, απευθύνεται όσους αναζητούν ένα όχημα που θα καλύψει με άνεση τις αυξημένες απαιτήσεις για χώρους που έχει μια οικογένεια. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο χώρος αποσκευών του Tipo Station Wagon αγγίζει τα 550 λίτρα, ενώ σε περίπτωση αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα ξεπερνά τα 1.000 λ.τ

Advertisement
Advertisement

Οι άπλετοι διαθέσιμοι χώροι, σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση, ενώ αν στην εξίσωση προστεθεί και ο αποδοτικός κινητήρας diesel τεχνολογίας MultiJet απόδοσης 95 ίππων και 200Nm ροπής, το Tipo Station Wagon, διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στοιχείο που του επιτρέπει να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος καυσίμου.

H Fiat, λοιπόν, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, προσφέρει το Fiat Tipo Station Wagon με τον κινητήρα diesel με έκπτωση που ξεπερνά τις 2.000 ευρώ και τιμή αγοράς μόλις 14.850 ευρώ.

Advertisement

Παράλληλα, ο αποδοτικός κινητήρας εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ενώ όπως και η υπόλοιπη γκάμα της Fiat, το μοντέλο καλύπτεται με 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά του νέου Fiat 500e (video)
Fiat 500e: Αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης
Δοκιμή: Fiat 500e cabrio (42 kWh).

 

 

Advertisement