Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Renault Clio: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Renault Clio: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

ΑΓΟΡΑ

Renault Clio: Πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελλάδα τον Αύγουστο

ΑΓΟΡΑ

Tο Renault Clio, πέτυχε την κορυφή των πωλήσεων στο σύνολο της ελληνικής αγοράς τον Αύγουστο, ενώ και η Renault κατέγραψε στην Ελλάδα το μεγαλύτερο μερίδιο της τελευταίας πενταετίας, με ποσοστό 9,4%.

Advertisement
Advertisement

Η Renault, συνεχίζει τις επιτυχίες της στους πίνακες των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά. Το best seller της (Clio) μετά την Ευρώπη πέτυχε πρωτιά και στην Ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, τον φετινό Αύγουστο, το Renault Clio ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της Ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις.

Το δημοφιλές γαλλικό μοντέλο, με την επίδοσή του, αναβάθμισε και τη θέση της Renault στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς η μάρκα αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια.Συνολικά, και αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την άνοδο στην οποία βρίσκεται η μάρκα μέσα στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε Ελληνικό επίπεδο, με μία σύγχρονη γκάμα προϊόντων που πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες.

Advertisement
Advertisement

Αιχμή του δόρατος, το Renault Clio, που βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, ενώ παραμένει και το Best in Class μοντέλο της κατηγορίας του, με κορυφαία βαθμολογία και 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Παράλληλα, τo Renault Captur, που μόλις ξεκίνησε την πορεία του και στην Ελλάδα, έχει και αυτό διακριθεί με τα 5 αστέρια του Euro NCAP, ενώ κρατάει την πρώτη θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη. Τα Twingo, Megane και το SUV Kadjar, εκπροσωπούν με αξιώσεις τη Renault στις υπόλοιπες βασικές κατηγορίες της αγοράς.

Με τον άφιξη του υβριδικού Renault Clio Hybrid αλλά και του Captur Plug-In Hybrid, η γκάμα Renault είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα στη νέα ηλεκτροκίνητη εποχή.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Renault Clio, όπως λέμε ασφάλεια!

Advertisement

Renault Clio: Φτιάξτε το δικό σας

INITIALE PARIS: H πολυτελής εκδοχή του Renault Clio