Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault

INITIALE PARIS: H πολυτελής εκδοχή του Renault Clio

Ελλάδα 19:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

INITIALE PARIS: H πολυτελής εκδοχή του Renault Clio

Renault

INITIALE PARIS: H πολυτελής εκδοχή του Renault Clio

Renault

Η προσωπικότητα του νέου CLIO INITIALE PARIS εκφράζεται ακόμα και μέσα από τις μικρές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Νέα full LED φωτιστική υπογραφή, χρωμιωμένη μάσκα, ζάντες 17″ αποκλειστικής σχεδίασης, χρώμα μαύρο Etoilé, σήμανση INITIALE PARIS, κεραία σε σχήμα πτερυγίου και χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης… Ξεχωριστή ταυτότητα που κάνει τη διαφορά.

Απολαύστε το ταξίδι σας
Το νέο CLIO INITIALE PARIS εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη των συστημάτων υποβοήθησης όπως το Renault EASY DRIVE. Το συγκεκριμένο σύστημα απλοποιεί τις μανούβρες στο παρκάρισμα χάρη στην κάμερα 360°, και το σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος hands free, Easty Park Assist. Ταξιδέψτε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης που διαθέτει και λειτουργία αναγνώρισης των πεζών. Και μόλις φτάσετε στον προορισμό σας και παρκάρετε, το νέο CLIO INITIALE PARIS αναλαμβάνει αυτόματα την ενεργοποίηση του χειρόφρενου. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα ηρεμίας και εξασφάλισης!

Advertisement
Advertisement

Βελτιώστε την καθημερινή σας ζωή
Προσθέστε συναίσθημα στις διαδρομές σας με τη βοήθεια του ηχοσυστήματος της Bose® με το νέο και ιδιαίτερα συμπαγές subwoofer Fresh Air Speaker™. Ιδανικά ενσωματωμένες στο εσωτερικό περιβάλλον του CLIO INITIALE PARIS, είναι και οι οθόνες του συστήματος Renault EASY CONNECT, που σας παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων, καθώς και η δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης του smartphone σας, που σας εξασφαλίζουν την αδιάκοπη σύνδεση με τον ψηφιακό κόσμο.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το μοντέλο