Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ήπια υβριδικό Renault Captur στην Ελλάδα;

Ελλάδα 21:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει το ήπια υβριδικό Renault Captur στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει το ήπια υβριδικό Renault Captur στην Ελλάδα;

ΑΓΟΡΑ

Η mild hybrid έκδοση του μικρού SUV της Renault, με τον 1.3 TCe των 140 PS και την 12βολτη τεχνολογία είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Την εμπορική του διάθεση στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες το ήπια υβριδικό Renault Captur, παράλληλα με τη γνωστοποίηση των τιμών του.

Ο λόγος για την έκδοση με τον τετρακύλινδρο TCe των 1.300 κ.εκ. ο οποίος παράγει 140 PS/ 6.000 σ.α.λ. και 260 Nm/ 3.500 σ.α.λ. και συνεργάζεται αποκλειστικά με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC). Παράλληλα, εφοδιάζεται με 12βολτο mild hybrid σύστημα, το οποίο συνδράμει στον μετριασμό της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της γαλλικής μάρκας σε κύκλο WLTP, η μεικτή κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από 5,8 λτ./100 χλμ., όταν οι εκπομπές CO2 είναι 131 γρμ./χλμ. Περί επιδόσεων, η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα απαιτεί 9,2 δλ. και η τελική φτάνει τα 196 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Captur 1.3 TCe 140 PS διατίθεται στις πλήρεις εκδόσεις Expression Plus και Dynamic. Ενδεικτικά η πρώτη περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 4,2”, ηλεκτρικά παράθυρα (εμπρός/πίσω), τιμόνι ρυθμιζόμενο σε μήκος και ύψος, σύστημα πολυμέσων EASY LINK με οθόνη 7” και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους & θερμαινόμενους καθρέπτες.

Πλούσια είναι και η δέσμη συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης η οποία απαρτίζεται από τις εξής τεχνολογίες: Hill Start Assist, Cruise Control και περιοριστή ταχύτητας, σύστημα Start & Stop, Προειδοποίηση και Διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και δικύκλων και Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας,

Advertisement

Το μικρό SUV της γαλλικής μάρκας είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, με αρχική τιμή 25.120 ευρώ.

Advertisement

Αναλυτικά οι τιμές:
Captur Hybrid mHEV 1.3 TCe 140 PS Expression Plus EDC – 25.120 ευρώ
Captur Hybrid mHEV 1.3 TCe 140 PS Dynamic EDC – 26.390 ευρώ

Η mild hybrid έκδοση του Renault Captur, έρχεται να εμπλουτίσει την γκάμα κινητήρων του μοντέλου που περιλαμβάνει μοτέρ αμιγώς βενζίνης, LPG και plug-in hybrid.

Υπενθυμίζεται πως η έλευση του Captur mHEV ακολουθεί την επιστροφή του Renault Clio diesel.

Advertisement

renault-captur19-f1000x600

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η Renault αναβιώνει το Κατρέλ!
To Renault Megane γίνεται υβριδικό
Κοινοπραξία για υδρογονοκίνηση με τη συμμετοχή της Renault