Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στη χώρα μας η Skoda Octavia Scout (+τιμή)

Ελλάδα 17:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει στη χώρα μας η Skoda Octavia Scout (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Πόσο κοστίζει στη χώρα μας η Skoda Octavia Scout (+τιμή)

ΑΓΟΡΑ

Το μοντέλο της Skoda ενσωματώνει μια σειρά συστημάτων αλλά και εξωτερικών στοιχείων που της επιτρέπουν να κινείται δυναμικά σε παντός είδους έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα εκκινεί η Skoda Octavia Scout, η οποία διατίθεται αποκλειστικά σε αμάξωμα sportswagon.

Το μοντέλο, το οποίο συνιστά ένα εκ των πιο αεροδυναμικών μοντέλων της κατηγορίας (Cd 0,29) έχει μήκος 4,703 μ., πλάτος 1,829 μ., και ύψος 1,488 μ., ενώ ενσωματώνει «στάνταρ» το πακέτο Rough-Road, με σπορ ειδικής σχεδίασης εμπρός και πίσω προφυλακτήρες. Οι τελευταίοι διαθέτουν αλουμινένια προστασία, η οποία επεκτείνεται και στο κάτω μέρος του πλαισίου. Παράλληλα, κοσμείται, μεταξύ άλλων, από σπορ μαύρα προστατευτικά στα φτερά, ράγες οροφές, διαχύτες.

Πηγή τροφοδότησης συνιστά ένας 2.0 TDI κινητήρας των 200 ps, πλαισιωμένος από 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Από το βασικό εξοπλισμό ενσωματώνεται η έκτης γενιά τετρακίνηση, όπως και ο βελτιστοποιημένος ηλεκτρονικά ελεγχόμενος πολύδισκος συμπλέκτης.

Advertisement
Advertisement

Η τελική ταχύτητα αποτυπώνεται 230 χλμ./ώρα, η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 6,8 δευτερόλεπτα ενώ η μεικτή κατανάλωση αντιστοιχεί σε 5,1 λίτρα/100 χλμ.

Φέρει απόσταση από το έδαφος 15 χλστ, γεγονός που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα οδήγησης “off-road”, το σύστημα Hill-Descent Assist και τον πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων της επιτρέπουν να περιηγείται δυναμικά σε κάθε είδους έδαφος.

Advertisement

Στο εσωτερικό ενσωματώνεται ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών, κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών,  προαιρετικός κλιματισμός τριών ζωνών Climatronic, ένα Phone Box με ασύρματη φόρτιση smartphones, δύο θύρες USB-C στο πίσω μέρος και μια άλλη θύρα USB-C στην κονσόλα οροφής πάνω από τον εσωτερικό καθρέφτη. Παράλληλα, συναντώνται επενδύσεις καθισμάτων ThermoFlux, λογότυπα Scout στα εμπρός καθίσματα, όπως και πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι.

Advertisement

Σε επίπεδο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, πρεμιέρα κάνει το Turn Assist (Υποβοήθηση Στροφής) και Collision Avoidance Assist (Υποβοήθηση Αποφυγής Σύγκρουσης). Χείρα βοηθείας παρέχουν ακόμη τα Side Assist (Πλευρική Υποβοήθηση) και Front Assist.

Η νέα Skoda Octavia Scout είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία στη χώρα μας, με τιμή 39.900 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Πόσο θα “ακριβύνουν” τα διπλώματα οδήγησης;

Η νέα μόδα: Τροχαίες παραβάσεις από 80χρονους!

Πρόστιμα-σοκ στα e-ποδήλατα με «μαϊμού» πιστοποιητικά!